Connect with us

Α΄ Ε.Π.Σ.Α.Ν.Α.

Μάχη Μαραθώνα – Ολυμπιακός Αγ. Στεφάνου 0- 3

Published

on

Ευρεία νίκη πέτυχε ο Ολυμπιακός Αγίου Στεφάνου μέσα στον Μαραθώνα, καθώς επικράτησε της τοπικής Μάχης με 3-0. Πριν καν συμπληρωθεί 1’ στην αναμέτρηση ο συνήθης ύποπτος, Τέλης Τσέλα έγραψε το 1-0. Στο 15’ ο χαρισματικός επιθετικός των φιλοξενούμενων βρέθηκε πεσμένος μέσα στην αντίπαλη περιοχή, όμως ο διαιτητής Λάμπρου υπέδειξε τη συνέχεια του παιχνιδιού. Με τη συμπλήρωση μίας ώρας αγώνα ο Λευτέρης Σουσούνης διπλασίασε τα τέρματα των «ερυθρόλευκων», για να έρθει ο Σταυρόπουλος στο 87’ και να διαμορφώσει το τελικό αποτέλεσμα. Λίγο πριν σημειωθεί το 3-0, η ομάδα του Γιάννη Μαγγίνα σημείωσε τέρμα με τον Τσιούμα το οποίο ακυρώθηκε, προκαλώντας τις έντονες διαμαρτυρίες των ανθρώπων του Ολυμπιακού. Βοηθοί του Λάμπρου ήταν οι Γουργιώτης και Λάμπρος.

ΜΑΧΗ (Σκουβαράς): Βοτσίδης (42′ λ.τρ. Μπουκουβάλας), Τσέλας (70′ Χαμάμης), Μπισμπιρούλιας, Χαχάμης, Πλατσιώτας, Καραλής, Γρίβας, Νταής, Μεταξάς (54′ Χατζηπέτρος), Μίχας, Χατζηλιάς

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Μαγγίνας): Χανδρινός, Μεταλληνός (57′ Φύλης), Μηλιώτης, Κολώνης, Μπερμπάντης, Ράλλης, Τσέλια, Τσιούμας, Τσουμάνης (75′ Λέκα), Αθανασόπουλος), Σουσούνης (82′ Σταυρόπουλος)

 

 

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply