Connect with us

Uncategorized

Μπότος: Ο καθένας έχει δικαίωμα στο όνειρο

Τι λέει ο πορτιέρο του φωστήρα για την πρόκριση στο κύπελλο

Published

on

Τη φετινή σεζόν αποτελεί μέχρι στιγμής έναν από τους πολυτιμότερους παίκτες του ΑΠΟ Φωστήρ, δεδομένου ότι έχει πραγματοποιήσει πολύ καλές εμφανίσεις. Παρά το νεαρό της ηλικίας του (23 χρονών), έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη του Κώστα Ψυρόπουλου, γι’ αυτόν ακριβώς το λόγο ο Καλαματιανός τεχνικός του έχει δώσει την ευκαιρία να υπερασπίζεται την εστία της ομάδας.

Η αναφορά μας γίνεται στον φύλακα… άγγελο του ιστορικού σωματείου, Αλέξανδρο Μπότο ο οποίος με δηλώσεις που παραχώρησε αναφέρθηκε στην ιστορική πρόκριση που πήρε ο “Φονέας” κόντρα στον Πανιώνιο για τη διοργάνωση του Κυπέλλου Ελλάδος το βράδυ της Τετάρτης (19/12/2012). Συγκεκριμένα, ο χαρισματικός πορτιέρο τόνισε: « Τα συναισθήματα που αισθανόμαστε όλα τα πρόσωπα που συγκροτούμε την ομάδα δεν μπορούν να περιγραφούν. Κανείς μας δεν έχει συνειδητοποιήσει τι ακριβώς έχουμε πετύχει».

Σε σχετική ερώτηση, εάν περίμενε πως ο ΑΠΟ Φωστήρ θα έπαιρνε το «εισιτήριο» για την επόμενη φάση του θεσμού, ο νεαρός τερματοφύλακας υποστήριξε: « Η αλήθεια είναι ότι δεν το περιμέναμε. Ωστόσο, όλα τα παιδιά το είχαμε στο βάθος του μυαλού μας. Παρότι βρεθήκαμε αρκετά νωρίς πίσω στο σκορ με δυο τέρματα, παλέψαμε και στο τέλος δικαιωθήκαμε. Ήδη στο Κύπελλο έχουμε κάνει την υπέρβαση όμως δεν θα σταματήσουμε εδώ. Ο καθένας έχει δικαίωμα στο όνειρο». Όσον αφορά στη συνέχεια που περιμένει την ομάδα του, ο Αλέξανδρος Μπότος υπογράμμισε: «Πλέον επικεντρωνόμαστε στο πρωτάθλημα. Πιστεύω ότι η ομάδα μπορεί να τερματίσει στις πέντε πρώτες θέσεις και αυτός θα είναι ο στόχος μας από δω και πέρα». Ερωτηθείς για τον προσωπικό στόχο που έχει θέσει, ο άσος των «κιτρινόμαυρων» δήλωσε: « Σκοπός μου αποτελεί να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει την άνοδο στην κατηγορία ώστε να κάνουμε τον κόσμο μας χαρούμενο. Παράλληλα, ελπίζω κάποια στιγμή να μπορέσω να αγωνιστώ στην Σούπερ Λίγκα. Πιστεύω ότι αποτελεί όνειρο για κάθε ποδοσφαιριστή».

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply