Connect with us

Uncategorized

ΑΟ Δικαίου: Αμφίβολος ο Χιούσι

Published

on

Με όπλο τη δύναμη της έδρας του θα παραταχθεί ο ΑΟ Δικαίου στην κυριακάτικη αναμέτρηση με τον Ατρόμητο Πειραιά. Οι νησιώτες έχουν αφήσει πίσω την ήττα που γνώρισαν την Τρίτη στο Κύπελλο από τον Αντίμαχο με 3-2 που σήμανε αυτόματα αποκλεισμό από το θεσμό και επικεντρώνονται στο ματς με τους πρωτοπόρους. Ο Γιάννης Μανούσογλου θα έχει στη διάθεση του τους Χρήστο Χατζηφούντα, Μάκη Μποϊλη και Γκουντελίτσα που προτίμησε να τους ξεκουράσει στο ματς της Τρίτης, ωστόσο αμφίβολη θεωρείται η συμμετοχή του Κέβιν Χιούσι, καθώς δεν έχει ξεπεράσει το πρόβλημα τραυματισμού που τον ταλαιπωρεί το τελευταίο διάστημα.

 

Κάλεσμα στον κόσμο

 

Παράλληλα, με ανακοίνωση που εξέδωσε η διοίκηση του συλλόγου απευθύνει κάλεσμα στο κόσμο να δώσει το παρών την Κυριακή στο γήπεδο και να στηρίξει τις προσπάθειες της ομάδας. Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει: ««Ο Α.Ο Δικαίου σας προσκαλεί στο γήπεδο Πυλίου για την δέκατη αγωνιστική του πρωταθλήματος της Δ’ Εθνικής (9ος Όμιλος), όπου η ομάδα μας υποδέχεται τον Ατρόμητο Πειραιά την Κυριακή 23 Δεκεμβρίου και ώρα 11:00 . Η παρουσία σας είναι σημαντική και απαραίτητη για να καταφέρει η ομάδα να ολοκληρώσει με νίκη τις αγωνιστικές της υποχρεώσεις για το 2012»

 

«Ψάχνονται» από το νησί

 

Στο μεταξύ, αξίζει να σημειωθεί πως το τελευταίο διάστημα στις προπονήσεις των «κυανόλευκων» μετέχει ο Γιώργος Φυτάς, γνωστός από το πέρασμα του από την ΑΕ Κω. Ο έμπειρος μεσοεπιθετικός ενδέχεται να αποκτηθεί στην μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου. Όσον αφορά σε περαιτέρω ενίσχυση, η διοίκηση του σωματείου δεν πρόκειται να βάλει βαθιά το χέρι στην τσέπη κάτι που σημαίνει ότι θα κινηθεί για παίκτες που αγωνίζονται σε ομάδες του νησιού.

(Ανταπόκριση Γιώργος Πίτσης www.giafkasports.gr)

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply