Connect with us

Uncategorized

Επίσκεψη σε ειδικό σχολείο οι “Λύκοι”

.

Published

on

Από την διοίκηση του Παναργειακού εκδόθηκε η παρακάτω ανακοίνωση:

Την Παρασκευή 21/12/2012 αντιπροσωπεία της ομάδας μας αποτελούμενη από μέλη της διοίκησης, ποδοσφαιριστές και τεχνικό επιτελείο, παραβρέθηκαν στο Εργαστήριο Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης Αργολίδος, μετά από πρόσκληση της Δ/νσης του κέντρου, συμμετέχοντας στην εορταστική εκδήλωση των Χριστουγέννων.

Στη διάρκεια της εκδήλωσης οι ποδοσφαιριστές μοίρασαν δώρα στα παιδιά ενώ προσφέρθηκε στο κέντρο και ένας πλήρης εξοπλισμός μηχανογράφησης.

 

Το χαμόγελο και οι ειλικρινείς ευχαριστίες των παιδιών, των γονέων και του προσωπικού του κέντρου ήταν για εμάς τεράστια ανταμοιβή και τους ευχαριστούμε θερμότατα για την πρόσκληση και την υποδοχή που μας επεφύλαξαν. Η δύναμη, η θέληση και η διάθεση για καθημερινή προσπάθεια παρά τις όποιες δυσκολίες , που είδαμε στα μάτια όλων, ήταν ένα «μάθημα ζωής» για εμάς και είμαστε πραγματικά ευγνώμονες για αυτό.

 

Ευχαριστούμε επίσης τα καταστήματα «Άστρο» και την εταιρεία «e-anaptixis Γ. Νάσαινας & Σια οε» , για την ευγενική προσφορά των δώρων και του εξοπλισμού μηχανογράφησης.

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply