Connect with us

stoplekto

Κράτησε επεισοδιακά τον Ακράτητο ο Ελευσινιακός (φώτο)

1-1 στα Α. Λιόσια

Published

on

Υστερα απο ένα δυνατό παιχνίδι που κράτησε αμείωτο το ενδιαφέρον των λιγοστών φιλάθλων που αψήφισαν το τσουχτερό κρύο στο ”Γιάννης Παθιακάκης” ο Ακράτητος δεν μπόρεσε να διασπάσει την πολύ καλή άμυνα του Ελευσινιακού αφού το τελικό σφύριγμα του διαιτητή Κορδολαίμη Ε, βρήκε τις δυο ομάδες ισόπαλες 1-1.

Προηγήθηκε ο Ακράτητος στο 11′ ο Κοντιζάς έβγαλε την σέντρα και ο Βασιλείου με κεφαλιά ψαράκι πέτυχε το 1-0. Τέσσερα λεπτά αργότερα ο Βασιλείου πέρασε όλη την άμυνα του Ελευσινιακού το σούτ απέκρουσε ο Πορανίδης. Στην συνέχεια 16′ κεφαλιά του Μαύρου έφυγε άουτ. Στο 40′ ο Ομασέρε τροφοδότησε τον Μειμαρίδη που έπιασε το δυνατό σούτ η μπάλα κτύπησε στον Σχίζα άλλαξε πορεία και κατέληξε στα δίκτυα του Σαββόπουλου 1-1.

Στο 44′ το γήπεδο πήρε φωτιά όταν ο Στάθης(Ελευσινιακού)κτύπησε εκτός φάσης με αγκωνιά τον Λούπα(Ακράτητου) ο αγώνας διακόπηκε για 2′ όμως με την επέμβαση των ψυχραιμοτέρων και του παρατηρητή του αγώνα το συμβάν έλαβε τέλος.

Στο 83′ σέντρα του Τσεκάι κεφαλιά του Λούπα πέρασε σύριζα άουτ απο το αριστερό κάθετο δοκάρι του Πορανίδη.

Διαιτήτευσε ο Κορδολαίμης. Βοηθοί: Σαββόγλου-Κρετσίμος

ΑΚΡΑΤΗΤΟΣ(προπονητής Δημήτρης Τσάρος: Σαββόπουλος, Τσαλερίδης, Σχίζας, Παρασίδης, Τσιγγόπουλος(81′ Ζαχαρόπουλος), Κοντιζάς,Γκούτση, Πούλης(62’Τσεκάι), Λούπας, Βασιλείου, Μαύρος.

ΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ(προπονητής Γιώργος Ανανιάδης): Πορανίδης, Νεανίδης, Θεοδωρόπουλος, Στάθης, Ομασέρε, Μουρούτσος, Βούκα, Φραγκόπουλος, Πρισιμιτζής(80′ Ιακωβίδης), Μειμαρίδης(61’Τσινακίδης),Τσατίδης(90+Παντσίδης).

Ρεπορτάζ: ΑΝΕΣΤΗΣ ΤΣΑΚΙΡΟΓΛΟΥ

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply