Connect with us

stoplekto

Καθάρισε ο Γαζής για Γκυζιακό..

Published

on

Ιδανικά έκλεισε το 2012 ο Γκυζιακός, καθώς κέρδισε στην Αλεπότρυπα τον Αστέρα Εξαρχείων με 2-1! Σε μία αναμέτρηση που παρακολούθησαν περίπου 400 φίλαθλοι, εκ των οποίων οι 300 ήταν του Αστέρα, οι «πορτοκαλί» βρέθηκαν πίσω στο σκορ, όμως κατάφεραν να φτάσουν στην ανατροπή πριν καν ολοκληρωθεί το πρώτο ημίχρονο! Στο 11′ ο Δροσίου έκανε το 1-0 για τους «μελανόλευκους», όμως οι φιλοξενούμενοι έφτασαν γρήγορα στην ισοφάριση με τον Χουρδάκη στο 14′. Σαν να μην έφτανε αυτό, στο 41′ ο Γαζής έδωσε το προβάδισμα στον Γκυζιακό με διαγώνιο σουτ αφιερώνοντας το τέρμα στο πατέρα του Ιάκωβο που βρισκόταν στην εξέδρα . Στο 76′ οι γηπεδούχοι έμειναν με δέκα ποδοσφαιριστές αφού αποβλήθηκε ο Σαλτογιάννης με απευθείας κόκκινη για εξύβριση. Άριστη ήταν η διαιτησία του Χαλδαίου (Τζάκος-Μπατζιόπουλος).

 

ΑΣΤΕΡΑΣ: Παυλής,Φιλιππόπουλος (46′ Σταματόπουλος),Γκραμπότσκα, Γούλας (49′ Δανιήλ), Τάτσι,Ζάχο, Σαλτογιάννης, Τσιαντής, Δροσίου,Κυρίτσης (79′ Ορούτσι), Χάσκας

ΓΚΥΖΙΑΚΟΣ: Λαδίκος,Κόκκαλης, Γκόγκος, Λούτσος, Σπυροπάλι,Ντίσιος, Τσακνιάς (90′ Λώλης), Μαλάι (66’Ραμούνδος), Χουρδάκης (46′ Πίστας),Χατζηγεωργίου, Γαζής.

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΤΣΟΤΡΑΣ

Επιμέλεια: Κ. Ράπτης

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply