Connect with us

stoplekto

Οι αγώνες στην Α’ κατηγορία της ΕΠΣΑΝΑ (αναλυτικό ρεπορτάζ)

Published

on

Αναλυτικό ρεπορτάζ των αγώνων της Α’ Κατηγορίας στην ΕΠΣ Ανατολικής Αττικής το Σάββατο 5/1. Γράφει ο Κυριάκος Παντζαρίδης.

 

”Κορυφή” η Θύελλα Ραφήνας

Κάθε δικαίωμα να ονειρεύεται έχει η Θύελλα Ραφήνας μετά τη νίκη που σημείωσε με 3-0 κόντρα στον Γέρακα. Με αυτό το.. τρίποντο οι “πράσινοι” έπιασαν στην κορυφή το Κορωπί που… στραβοπάτησε. Στο α’ μέρος οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά όμως ο Μουτζακάς είδε στο 32′ την προσπάθεια του να… σταματάει στο δοκάρι της εστίας του Γαβαλά. Στο 65′ ο ίδιος ποδοσφαιριστής στάθηκε πιο τυχερός ανοίγοντας το σκορ για την ομάδα του. Στο 80′ ο Νικολέας έγραψε το 2-0, ενώ το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε στο 85′ ο Τασσόπουλος. Οι φιλοξενούμενοι ολοκλήρωσαν το ματς με εννέα παίκτες καθώς στο 70′ αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη ο Δελάρδας, ενώ την άγουσα για τα αποδυτήρια πήρε και ο Καρλατήρας στο 80′. Διαιτητής ήταν ο Λάμπρου με βοηθούς τους Κωνσταντόπουλος και Β. Τζαφόλια.

ΘΥΕΛΛΑ ΡΑΦΗΝΑΣ (Χατζηαναστασίου): Κατσιούλης, Οικονόμου (75′ Ντόσκας), Ράσα (46′ Νικολέας), Σότα, Τασσόπουλος, Γεραγωτέλης, Χαρακτίδης, Προδρόμου, Μουτζακάς, Κατσούγκρης, Λάμπρου (85′ Καλογρεάκης).

ΓΕΡΑΚΑΣ (Τσαγδής): Γαβαλάς, Κρητικός (88′ Βούρλας), Δημητριάδης, Καλλής, Καρλατήρας, Δρυλάκης, Μπερέτης (60′ Μαριέτης), Βάρδας, Χρυσανθόπουλος (75′ Γεωργόπουλος), Δελάρδας, Τσαδήμας.

 

ΚΟΡΩΠΙ – ΜΑΧΗ 2-2

Κανείς δεν θα μπορούσε να φανταστεί ότι το Κορωπί θα έχανε βαθμούς στην αναμέτρηση με την Μάχη Μαραθώνα. Ωστόσο, η ομάδα του Μιχάλη Σκουβαρά αποδείχθηκε σκληρό… καρύδι καθώς απόσπασε την ισοπαλία από το “Αντώνης Πρίφτης” (2-2). Μόλις στο 2′ ο Μίχας με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι έδωσε το προβάδισμα στους φιλοξενούμενους. Η απάντηση των “κυανόλευκων” ήρθε στο 34′ με τον Ντεντόπουλο να φέρνει το ματς στα ίσια. Στο 52′ ο Τόλιας έδωσε το προβάδισμα στο συγκρότημα του Αντώνη Καρπούζα, όμως στο 72′ ο Νταής διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα. Διαιτητής ήταν ο Καπόγλης με βοηθούς τους Φαμέλη και Βουδούρη.

ΚΟΡΩΠΙ (Καρπούζας): Παπαθεοδώρου, Κοκκίνης, Μινάι (56′ Σπηλιόπουλος), Ντεντόπουλος, Ντούνης, Πριονίδης, Γαλάνης (67′ Μάνασης), Μπανάι (46′ Τόλιας), Χοντάι, Ανδρεάδης, Παπαδόπουλος.

ΜΑΧΗ (Σκουβαράς): Μπουκουβάλας, Γρίβας (69′ Χαμάμης Γ.), Πεδής, Χατζηπέτρος (59′ Νταής), Πλατσιώτας, Καραλής, Μεταξάς (41′ Χαμάμης Ν.), Μπισμπιρούλας, Ενέι, Μίχας, Χατζηλίας

 

 

ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 3-2

Για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι ο Αρκάδιος Βαζέχα πήρε από το χέρι τον Νικηφόρο και τον οδήγησε σε σημαντική νίκη, αυτή τη φορά απέναντι στον Ολυμπιακό Αγ. Στεφάνου με 3-2. Μόλις στο 10′, ο νεαρός επιθετικός με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι σημείωσε το 1-0. Η απάντηση των “ερυθρόλευκων” ήρθε στο 52, όταν ο νεοαποκτηθής Σινάνι ισοφάρισε σε 1-1. Στο 56′ ο Χαρικιόπουλος έδωσε το προβάδισμα στους γηπεδούχους, με τον Βαζέχα στο 70′ να δίνει διαστάσεις θριάμβου στη νίκη της ομάδας του. Το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε στο 74′ ο Αθανασόπουλος. Διαιτητής ήταν ο Γαλάνης με βοηθούς τους Σπυρόπουλο και Δ. Τζαφόλια

ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ (Ρούσσης): Καραγιάννης, Αντεριώτης (67′ Αλεξανδράκης), Χαβενετίδης, Νάτσης, Ταφιλάι, Παπαβασιλείου, Τσιριγότης, Χαρικιόπουλος (78′ Ζέεμπε), Βεντούρης, Βαζέχα, Αποστολόπουλος (90′ Βαγενάς).

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Μαγγίνας): Χανδρινός, Μεταλινός, Τσιούμας, Κολώνης, Μπερμπάντης, Ράλλης (80′ Κάπος), Λέκκα (62′ Μπιτάκος), Μηλιώτης (50′ Σταυρόπουλος), Σινάνι, Αθανασόπουλος, Σουσούνης

 

 

ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΚΕΡΑΤΕΑΣ-ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗ 4-0

Την ανοδική πορεία που διαγράφει το τελευταίο διάστημα πιστοποίησε ο Κεραυνός Κερατέας, καθώς το Σάββατο επιβλήθηκε εύκολα με 4-0 της Λαυρεωτικής. Οι γηπεδούχοι ήταν ανώτεροι καθ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα και έφτασαν δίκαια στη νίκη Στο 40′ ο Χρήστος Παππάς άνοιξε το σκορ για την ομάδα του Γιώργου Πετούρη, ενώ 3′ αργότερα ο Λουίτζι σημείωσε το 3-0. Στο 63′ ο Χρήστος Παππάς πήρε και πάλι το… όπλο του ανεβάζοντας το δείκτη του σκορ στο 3-0. Το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε στο 76′ ο Γ. Ρώμας. Διαιτητής ήταν ο Μάλαμας με βοηθούς τους Παπαδιώτη και Βλάχο.

ΚΕΡΑΤΕΑ (Πετούρης): Παππάς Γ., Παπασωτηρίου, Λιούμης, Παππάς Χρ., Αναγνώστου, Πρίφτης (70′ Μεγαγιάννης), Λουίτζι, Κριεμάδης, Ρώμας Δ. (73′ Σταμάτης), Κοντογιάννης, Κατσίκης (55′ Ρώμας Γ.)

ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗ: Λάμπρος, Χουσεϊν, Λογγίτης (56′ Παντελιάς), Χασιώτης, Παπακωσταντ’ίνου, Πάνου, Μακρής, Παπαγεωργίου, Μιχαηλίδης (86′ Ιατρού), Παπαδόπουλος, Κωσταντινίδης.

 

ΩΡΟΠΟΣ – ΓΛΥΚΑ ΝΕΡΑ 0-1

Σημαντική νίκη πήραν τα Γλυκά Νερά, καθώς επικράτησαν εκτός έδρας με το φτωχό πλην πολύτιμο 1-0 του Ωρωπού. Στο α’ μέρος οι φιλοξενούμενοι μπήκαν δυνατά και κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ στο 37′ με τον Κοτροζίνη. Μάλιστα, η ομάδα του Γιώργου Αθανασιάδη θα μπορούσε να είχε διπλασιάσει τα τέρματα της, εάν ο Παπάζογλου στο 88′ δεν “σημάδευε” το δοκάρι της εστίας του Τσεβά. Διαιτητής της συνάντησης ήταν ο Χριστοδούλου ο οποίος είχε βοηθούς τους Περδίκη και Δουλγεράκη.

ΩΡΩΠΟΣ (Βλάχος): Τσεβάς, Στεφανής Ε. (46′ Ανυφαντής), Γκλιάτης, Βουσούλας, Μέγας, Παπαγεωργίου (63′ Κρομύδας), Αποστολόπουλος, Στεφανής Κ., Σωτηρόπουλος (85′ Κανάτας), Νόβα, Κατερίνης.

ΓΛΥΚΑ ΝΕΡΑ (Αθανασιάδης): Τσούκας, Αντωνόπουλος, Κοτροζίνης, Τσαλδάρης, Στέλλας, Γιαννούλης (63′ Δογάνης), Λουκής, Βούρδουλας, Καλούδης (85′ Προβίδης), Παπακωνσταντίνου, Παπάζογλου.

 

ΜΑΡΚΟ – ΔΟΞΑ ΚΟΡΩΠΙΟΥ 2-2

Βαθμούς και εντυπώσεις μοιράστηκαν Μαρκό και Δόξα Κορωπίου με τις δυο ομάδες να μένουν στο ισόπαλο 2-2. Οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ με τη συμπλήρωση μισής ώρας αγώνα χάρις σε τέρμα που σημείωσε ο Πουλάκης. Οι γηπεδούχοι ωστόσο αντέδρασαν και γύρισαν το παιχνίδι. Στο 45′ ο Γκαβασιάδης ισοφάρισε σε 1-1, ενώ ο ίδιος ποδοσφαιριστής στο 55′ έδωσε το προβάδισμα στους “πράσινους”. Στο 65′ ο Αγγελάκος θα μπορούσε να είχε σημειώσει το 3-1, όμως είδε την προσπάθεια του να καταλήγει στο δοκάρι της εστίας του Αποστολίδη. Στο 80′ επαληθεύθηκε ο “άγραφος” νόμος του ποδοσφαίρου, με τον Κωστάζο να διαμορφώνει το τελικό 2-2. Στο 85′ ο Μπερέτας από πλευράς φιλοξενούμενων αντίκρισε την απευθείας κόκκινη, καθώς χτύπησε αντίπαλο εκτός φάσης. Διαιτητής ήταν ο Παπάζογλου με βοηθούς τους Λάμπρο και Μακρή.

ΜΑΡΚΟΣ (Τριανταφυλλάκος): Γερογιάννης, Φιωτάκης (46′ Δημογιάννης), Πατσαούρας (75′ Δημητρίου), Καβάσης, Κοντζιάς, Ρίζος, Τσώνης, Φουστέρης, Αγγελάκος, Γκαβασιάδης, Κωστής.

ΔΟΞΑ (Καραβίδας): Αποστολίδης, Κωστάζος, Μαρινάκης, Καδίτης (46′ Θεοχάρης), Τούντας, Μπουτσάι, Μπερέτας, Σύρος (62′ Παπαδάς), Δάβαρης, Πουλάκης (80′ Αμπεντινάι), Μπεχράι.

 

ΑΗΤΤΗΤΟΣ ΣΠΑΤΩΝ – ΑΡΗΣ ΒΟΥΛΑΣ 1-1

Ισόπαλη με σκορ 1-1 έληξε η συνάντηση ανάμεσα στον Αήττητο Σπάτων και τον Άρη Βούλας. Το α’ μέρος δεν διεκδικεί δάφνες ποιότητας, καθώς οι φάσεις που δημιουργήθηκαν μπροστά από τις δυο εστίες ήταν μετρημένες στα δάχτυλα. Παρ’ όλα αυτά στο 35′ ο Λάππας θα μπορούσε να είχε δώσει το προβάδισμα στους γηπεδούχους, όμως το πέναλτι που εκτέλεσε σταμάτησε στο δοκάρι του Τσιόμπου. Στο 67′ οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ με τον Παππά, όμως η απάντηση των “πρασίνων” ήταν άμεση καθώς 3′ αργότερα ο Καλούδης διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα. Διαιτητής ήταν ο Αντιπαριώτης με βοηθούς τους Πολυχρονιάδη και Γιαλούρη.

ΑΗΤΤΗΤΟΣ ΣΠΑΤΩΝ (Τσέπας): Χατζηφόρος, Μαγκουσωχατζάκης, Μαγκλάρας, Καλούδης, Γκερδούκης (80′ Σταύρου), Κολάγκι, Φράγκος, Μπαρμπαρούσης, Φυτιλής, Λάππας, Τσαμουρτζής (75′ Μασκλαβάνος).

ΑΡΗΣ ΒΟΥΛΑΣ (Λυκερίδης): Τσιόμπος, Διακρούσης, Τσιαγκάνης, Ροδίτης, Θεμελίδης, Μανταλόζης, Λ. Μαντακίδης (60′ Βειζάι), Πολυχρονιάδης (85′ Σαπλαούρας), Παπαγεωργίου (60′ Μαντακίδης Π.), Παππάς, Διγενής.

 

ΠΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ – ΣΤΑΜΑΤΑ 1-1

Δεν ανέδειξε νικητή η αναμέτρηση μεταξύ του Παλληνιακού και της Σταμάτας, καθώς οι δυο ομάδες αναδείχθηκαν ισόπαλες (1-1). Το α’ μέρος πέρασε απαρατήρητο με τους δυο τερματοφύλακες να παραμένουν για μεγάλο χρονικό διάστημα θεατές. Στην επανάληψη, οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ στο 62′ με τον Οικονομόπουλο. Παρ’ όλα αυτά, οι γηπεδούχοι δεν είχαν πει τη τελευταία τους λέξη με τον Σιαδήμα στο 82′ να διαμορφώνει το τελικό αποτέλεσμα. Ο ίδιος ποδοσφαιριστής στο 86′ αντίκρισε δεύτερη κίτρινη. Διαιτητής ήταν ο Μανιώτης με βοηθούς τους Μπουξμπάουμ και Γουργιώτη.

ΠΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ (Κιούρκος): Μπακόλας, Μπούρας (68′ Κοκκινάκης, Ρακιντζόπουλος, Σιαδήμας, Καρακάσης, Κούνας (46′ Αλβανός), Ντρένοβα, Πάσαρης, Παπασαράντος (58′ Καστής), Μπερτσιάς, Κοβάνης.

ΣΤΑΜΑΤΑ (Παπαδόπουλος): Πετράδης, Δημητρίου (61′ Τσεβάς Κ.), Ζινχίρια, Μπόρας, Λιόλιος, Στάπας, Κρυεμάδης (75′ Καλογήρου), Δεσύλας, Οσμανάι, Τσεβάς, Οικονομόπουλος (86′ Ντιουφ).

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply