Connect with us

Uncategorized

Ο “Φονέας” καθάρισε.. και τα Χανιά

Published

on

Με το… δεξί ξεκίνησε τις υποχρεώσεις του στο πρωτάθλημα ο ΑΠΟ Φωστήρ, καθώς επικράτησε με το φτωχό πλην πολύτιμο 1-0 του ΑΟ Χανίων. Η ομάδα του Ταύρου, παρά τις απουσίες βασικών ποδοσφαιριστών, βρήκε το τρόπο να “ξεκλειδώσει” την πολυπρόσωπη άμυνα των Κρητικών και να πανηγυρίσει ένα “χρυσό” τρίποντο.

Στο α’ μέρος οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά στο γήπεδο ανακτώντας εξ αρχής τα ηνία του αγώνα. Στο 3′ ο Παντελής τροφοδότησε τον Κούτρο μέσα στην περιοχή, όμως ο τελευταίος δεν μπόρεσε να νικήσει τον Μαρκαντωνάκη. Στη συνέχεια ο ρυθμός έπεσε, ωστόσο ο “Φονέας” ευτύχησε στο 37′ να ανοίξει το σκορ. Συγκεκριμένα, ο Νίκος Στάμος με πανέμορφη εκτέλεση φάουλ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Μαρκαντωνάκη γράφοντας με αυτό το τρόπο το 1-0.

Στην επανάληψη, παρότι οι φιλοξενούμενοι πίεσαν για την ισοφάριση έπεσαν πάνω σε μια καλοστημένη άμυνα, η οποία όσες φορές χρειάστηκε δήλωσε “παρούσα”.

ΑΠΟ ΦΩΣΤΗΡ (Κώστας Ψυρόπουλος): Μπότος, Μπιλίτσης, Πεταυράκης, Τσώνης, Παραράς, Μπούκουρης (87′ Νικολόπουλος), Μπούμππας, Στάμος (79′ Καλλέργης),Βαβάτσικος, Παντελής (70′ Τασουλής), Κούτρος.

ΑΟ ΧΑΝΙΩΝ (Μουράτ Σεροπιάν): Μαρκαντωνάκης, Κορτσινίδης (64′ Παπαδάκης), Μποχώνης, Ψυχουντάκης, Πυθαρούλης, Ζντράκοβιτς (55′ Κέρι), Βουρβαχάκης, Δουμάνης, Πάγκακλος,Γωνιωτάκης, Καμπλιώνης.

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply