Connect with us

Α΄ Ε.Π.Σ.Π.

Η Ολυμπιάδα 2-1 την Α.Ε.Αίγινας -Σαρωνικός

Published

on

Την ανοδική της πορεία πιστοποίησε η Ολυμπιάδα, η οποία πέτυχε σπουδαία νίκη με 2-1 επί της Α.Ε.Αίγινας- Σαρωνικός.

Ένα παιχνίδι που στο τέλος είχε ένταση, αφού οι φίλοι της Αιγινίτικης ομάδας, τα έβαλαν με τον διαιτητή Παπανδριόπουλο, υποστηρίζοντας ότι έκανε άσεμνη χειρονομία στην εξέδρα.

Το ματς ήταν αμφίροπο στο α΄μέρος με την Ολυμπιάδα να έχει σπουδαία ευκαιρία με κεφαλιά του Φιλόκι στο 24΄που απέκρουσε δύσκολα ο γκολκήπερ Μπακομήτρος, ενώ στο 31΄ο Νίνος μέσα στην περιοχή, καθυστέρησε, κι έχασε μια καλή ευκαιρία.

Ο Σαρωνικός είχε ένα καλό σούτ του Μπιζιώτα στο 19΄, ενώ στο 34΄ο Μπακομήτρος, δεν μπόρεσε να εκμεταλευθεί την αδράνεια των αμυντικών της Ολυμπιάδας..

Στην επανάληψη η Ολυμπιάδα έγινε πιο πιεστική, ενώ οι φιλοξενούμενοι, στο 77΄έμειναν με 10 παίχτες λόγω της αποβολής του Λούβαρη με δεύτερη κίτρινη κάρτα.

Δύο λεπτά αργότερα η Ολυμπιάδα ευτύχησε να ανοίξει το σκορ με κοντινό σούτ του Κυλίτση, αφού προηγήθηκε πρώτο σούτ του Σπέρτου, και ασθενής απόκρουση του Μπακομήτρου Κ.,

Πρίν καλά -καλά κοπάσουν οι πανηγυρισμοί, της Ολυμπιάδας ήρθε το 2-0,με ωραία προσπάθεια και σούτ του Φιλόκι .

Η Α.Ε.Αίγινας πάντως μείωσε στο 86΄με πλασέ του Ν.Μπακομήτρου,ο οποίος εκμεταλεύτηκε το δώρο του Σπέρτου.

Από την Ολυμπιάδα, που πλέον αρχίζει να ανεβαίνει βαθμολογικά, ξεχώρισαν οι Σπέρτος, Φιλόκι, Γκιάτης, Πετράκος, Μέτος, Μαυράκης, ενώ από τον Σαρωνικό Μπακομήτρος Κ., Λούβαρης, Μπιζιώτας.

Η διαιτησία του Παπανδριόπουλου, δεν ήταν κακή, όμως, οι της Α.Ε.Αίγινας τα έχουν με την συμπεριφορά του, κι όπως είπαμε για κάποια αντίδραση του,που άναψε την εξέδρα..

ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ:Γουσγουνέλης, Μέτος, Πετράκος, Μαυράκης, Άννινος, Γκιάτης, Κοτσιοβός(75΄Νομικός),Νίνος, Φιλόκι, Σπέρτος(89΄Ξένος), Κυλίτσης(89΄ Μιχαλάς)

Α.Ε.ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ:Μπακομήτρος Κ., Μαργαρώνης, Σκουλαρίκης(46΄Σκλάβαινας),Λούβαρης, Λαδάς, Γιαννούλης,Πασχάλης,Κλώνος, Μπακομήτρος Ν.,Μπιζιώτας,Γκουτσούλας(67΄ Μπακομήτρος Αθ.)

P.N

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply