Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Χαλάνδρι – Άρης Πετρούπολης 2-2

«Αυτοκτόνησαν» οι «πράσινοι», μεγάλη ανατροπή για τον Άρη

Published

on

Εκπληκτικό παιχνίδι διεξήχθη στο Χαλάνδρι, εκεί όπου η ομώνυμη ομάδα αναδείχθηκε ισόπαλη κόντρα στον Άρη Πετρούπολης με 2-2. Μάλιστα οι γηπεδούχοι είχαν βρεθεί με 2-0 μπροστά στο σκορ και κρατούσαν τη νίκη μέχρι το 87′. Οι «πράσινοι» προηγήθηκαν με τον Κοντογιαννόπουλο στο 22′, εκμεταλλευόμενος την σύγχυση που υπήρξε στην άμυνα του Άρη, ενώ έκαναν και το 2-0 στο 43′ με τον Λαζόπουλο. Οι «κιτρινέρυθροι» αντέδρασαν άμεσα και στο 44′ μετά από ασίστ του Τζαμαλή, ο Λεμπέσης μείωσε σε 2-1. Τελικά οι φιλοξενούμενοι έφτασαν στην ανατροπή στο 87′, όταν και ισοφάρισαν σε 2-2 με το δυνατό σουτ του Βλαχόπουλου από πλάγια θέση. Πολύ καλή η διαιτησία των Μαχαίρα, Αθανασόπουλου και Φωτόπουλου.

 

ΧΑΛΑΝΔΡΙ: Γιώρας, Γκόνος, Διγενής, Λουκάκης, Παστός, Κανέλλος, Λαζόπουλος, Τελλίδης, Κοντογιαννόπουλος (73′ Λυμπερόπουλος), Καλιαμπάκας, Ζαφειρόπουλος (45′ Σταύρακας)

ΑΡΗΣ: Ραφτόπουλος, Βλαχόπουλος, Χρυσανθακόπουλος (45′ Αντωνίου), Γεωργακόπουλος, Πιτέλης, Πάντος, Τσολάνης (88′ Γκαβέρας), Ασημακόπουλος, Τζαμαλής, Λεμπέσης, Λουρμπάκος

Κωνσταντίνος Ράπτης(kraptis1449@hotmail.com)

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply