Connect with us

Uncategorized

Ήττα σοκ για ΠΑΟΚ στην Καλλιθέα

.

Published

on

Την ήττα με 2-0 γνώρισε στο «Ελ Πάσο» ο ΠΑΟΚ από την Καλλιθέα για το Κύπελλο Ελλάδας.

Παρά το γεγονός πως έχασε πολλές ευκαιρίες και είχε δύο δοκάρια με τον Σταφυλίδη (49′, 60′) ο ΠΑΟΚ ηττήθηκε στο «Ελ Πάσο» από την Καλλιθέα με 2-0, στο πλαίσιο της πρώτης αναμέτρησης των δύο ομάδων στην 4η φάση του Κυπέλλου Ελλάδας.

 

Το συγκρότημα του Γιώργου Δώνη είχε την κατοχή της μπάλας σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, προσπαθώντας να δημιουργήσει ευκαιρίες μπροστά από την εστία του Μιχελή σε έναν κάκιστο αγωνιστικό χώρο.

 

Στο 77′ ο Μαρουκάκης βρέθηκε μέσα στη μεγάλη περιοχή του Γλύκου και ο Βιβιάν τον ανέτρεψε, με το διαιτητή της αναμέτρησης να υποδεικνύει την εσχάτη των ποινών και την κόκκινη κάρτα στο Βραζιλιάνο κεντρικό αμυντικό. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Ντακόλ ο οποίος έστειλε τη μπάλα στο βάθος των διχτύων για το 1-0.

 

Πέντε λεπτά αργότερα ο ποδοσφαιριστής που κέρδισε το πέναλτι με περίτεχνη ενέργεια (και αρκετή δόση τύχης) διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα με όμορφο αριστερό σουτ. Απογοητευμένη από την τροπή που πήρε η αναμέτρηση οι οπαδοί του «Δικεφάλου» που βρέθηκαν στο γήπεδο άρχισαν να αποχωρούν αμέσως μετά το 2-0.

 

Αξίζει να αναφέρουμε πως η αναμέτρηση ξεκίνησε με 20 λεπτά καθυστέρηση όγω προβλήματος στον ηλεκτροφωτισμό του γηπέδου της Καλλιθέας. Την Πέμπτη 24 Ιανουαρίου θα πραγματοποιηθεί ο επαναληπτικός στην Τούμπα

Καλλιθέα: Μιχελής, Φερέιρα, Φαγιέ, Μουσταφίδης, Ατματσίδης, Χριστοφιλέας, Κατσικογιάννης, Σταύρου, Βιγιαρέχο, Αρβανίτης, Ντακόλ

 ΠΑΟΚ: Γλύκος, Αποστολόπουλος, Σταφυλίδης, Βιβιάν, Κατσικάς, Κατσουράνης, Λάζαρ, Κάτσε, Φωτάκης, Γεωργιάδης, Αθανασιάδης

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply