Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Πανερυθραϊκός – Δάφνη Παλαιού Φαλήρου 1-0 (φωτο)

Published

on

Τα εύκολα… δύσκολα έκανε ο Πανερυθραϊκός στην αναμέτρηση με την Δάφνη Παλαιού Φαλήρου όπου τελικά επικράτησε με 1-0.Η ομάδα του Αντώνη Τσιμπάκη πήρε το πολυπόθητο ”τρίποντο” με το… αγαπημένο της σκορ και παρέμεινε στις πρώτες θέσεις της κατάταξης. Το σωματείο των βορείων προαστίων ξεκίνησε ιδανικά ανοίγοντας το σκορ στο 21′. Ο Κοπάνι από δεξιά γύρισε την μπάλα στο ύψος του πέναλτι και ο επερχόμενος Αντωνιάδης με ψύχραιμο πλασέ έγραψε το 1-0. Στη τελευταία φάση του α’ μέρους, ο Παπαθανασίου πέρασε την μπάλα πάνω από τον Σκανδαλάκη όμως το πλασέ που επιχείρησε δεν βρήκε στόχο.

Στην επανάληψη, το σκηνικό δεν άλλαξε με τους φιλοξενούμενους να προσπαθούν να… χτυπήσουν στην αντεπίθεση, με κύριο εκφραστή τον Ντεβρισάι. Ο επιθετικός των ”κυανέρυθρων” θα μπορούσε να είχε φέρει το ματς στα ίσια στο 79′, όμως το φάουλ που εκτέλεσε βρήκε σε ετοιμότητα τον Μολφέση, με τη μπάλα να βρίσκει και το δοκάρι.

Αγχώθηκε στο… τέλος

Στο τελευταίο δεκάλεπτο οι γηπεδούχοι έχασαν σημαντικές ευκαιρίες για να ”κλειδώσουν” τη νίκη, καθώς οι φιλοξενούμενοι είχαν βγει μπροστά για την ισοφάριση. Στο 82′ ο Παπαθανασίου απώλεσε σημαντική ευκαιρία για το 2-0, αφού δεν μπόρεσε από πλεονεκτική θέση να νικήσει τον Σκανδαλάκη.

Στα αξιοσημείωτα του αγώνα έρχεται να προστεθεί ότι πριν από την έναρξη της αναμέτρησης τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή στην μνήμη του παράγοντα της Ένωσης Αθηνών,  Γιώργου Ζακόπουλου, που έχασε πριν από λίγες μέρες τη ζωή του.

ΠΑΝΕΡΥΘΡΑΪΚΟΣ (Αντώνης Τσιμπάκης): Μολφέσης, Τριανταφύλλου (46′ Σύψας (81′ Γλυνός)), Κριτζάς, Σαχσανίδης, Γκόλλιας, Χατζής, Λάσκαρης (74′ Λαζαρίδης), Κοπάνι, Αντωνιάδης, Παπαθανασίου, Παπάζογλου.

ΔΑΦΝΗ ΠΑΛ. ΦΑΛΗΡΟΥ (Βαγγέλης Σάπκας): Σκανδαλάκης, Γκούλιας (58′ Α. Τσάκαρης (87′ Γιουκάκης)), Χατζηαντωνίου, Καράκαλος, Τσαγκάρης Π., Χατζηράπτης, Καλλιοντζάκης, Μπελέρης, Τσούκας, Ντερβισάι, Ποζίδης (46′ Περπερίδης).

ΣΤΕΛΙΟΣ ΜΑΘΙΟΥΔΑΚΗΣ

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply