Connect with us

Β΄ Ε.Π.Σ.Α.

Συνεχίζει σε τροχιά ανόδου ο Παράδεισος

3-0 την ΑΕ Γλυφάδας

Published

on

Σημαντική νίκη πέτυχε ο Παράδεισος απέναντι στην ΑΕ Γλυφάδας, καθώς επικράτησε με 3-0 και έτσι συνεχίζει να βρίσκεται σε τροχιά ανόδου. Το σκορ για τους γηπεδούχους άνοιξε ο Πέτας στο 33′, με τον ίδιο παίκτη να κάνει και το 2-0 στο 72′ με εύστοχο χτύπημα πέναλτι. Το τελικό 3-0 έγινε στο 81′ από τον Θεοδώρου.

Με δέκα παίκτες ολοκλήρωσαν το ματς και οι δύο ομάδες. Από πλευράς γηπεδούχων αποβλήθηκε ο Τριάντος στο 35′ για λάκτισμα αντιπάλου εκτός φάσης, ενώ για τον ίδιο λόγο αποβλήθηκε και ο Βαμβακούλας για τους φιλοξενούμενους στο 69′. Αξίζει να σημειωθεί πως η ΑΕ Γλυφάδας είχε τις ευκαιρίες για να πετύχει κάποιο γκολ και δημιούργησε αρκετά προβλήματα στους γηπεδούχους μέχρι και το 70′. Διαιτητές ήταν οι Λιαμπότης, Λειβαδιώτης και Χαλιάσος.

 

ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ: Αλαφούζος, Σπυρόγλου, Γεωργακόπουλος, Πίτσικας (82′ Χαμουρίδης), Μενέγος, Λεφάκης, Τριάντος, Μπολέτης (68′ Κούταλης), Πέτας, Παναγιωτόπουλος, Μπούσιας (41′ λ. τρ. Θεοδώρου)

ΑΕ ΓΛΥΦΑΔΑΣ: Τσαγκαράτος, Μυτάς, Παγγός (74′ Σολάκου), Γιαννίκος, Βαμβακούλας, Σουλιμιώτης, Κουμπάκης (46′ Κόκκαλης), Κουτής, Κωνσταντινίδης (60′ λ. τρ. Σμπυράκης), Μουρτογιάννης, Βέλλης

 

Κωνσταντίνος Ράπτης(kraptis1449@hotmail.com)

 

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply