Connect with us

Uncategorized

Επιστροφή στις νίκες για Ιωνικό (3-0 την Άνω Μερά)

Published

on

Μετά την ήττα από τον Αστέρα Βάρης και τον αποκλεισμό στο Κύπελλο Πειραιά από τον Εθνικό, ο Ιωνικός έβαλε φρένο στην… κακοδαιμονία που τον… κυνηγούσε το τελευταίο διάστημα καθώς επικράτησε χθες με 3-0 της Άνω Μερά. Η ομάδα της Νίκαιας ήταν καλύτερη καθ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα φτάνοντας εύκολα στη νίκη. Το α’ μέρος ξεκίνησε με τον πλέον ιδανικό τρόπο για τους γηπεδούχους, με τον Λαμπρινάτο μόλις στο 2′ να εκμεταλλεύεται το κόρνερ του Γεωργίου και με κεφαλιά να γράφει το 1-0. Στο 17′ ο ίδιος ποδοσφαιριστής διπλασίασε τα προσωπικά τέρματα αλλά και της ομάδας του, ενώ το τελικό αποτέλεσμα διαμορφώθηκε στο 39′ με γκολ του Σκαφτούρου. Στο 46′ ακυρώθηκε γκολ του Τουρέ, από πλευράς νησιωτών, έπειτα από υπόδειξη του βοηθού για οφσάιντ. Στα αξιοσημείωτα της αναμέτρησης έρχεται να προστεθεί η παρουσία των περίπου 1000 οπαδών του Πειραϊκού συλλόγου που έδωσαν για ακόμη μια φορά το ”παρών” στις κερκίδες του γηπέδου της Νεάπολης. Διαιτητής ήταν ο Μακρής (Αργολίδας).

ΙΩΝΙΚΟΣ (Κώστας Παρθενίου): Αδαμόπουλος, Τσιμπλάκης, Τσακίρης, Χιώτογλου, Ατματσίδης, Μαριόλης, Γεωργίου, Ιγκλι (70′ Μιχαλακάκος), Σκαφτούρος, Κατσάβριας (75′ Παπαδάκος), Λαμπρινάτος (80′ Αχλαδιώτης)

ΑΝΩ ΜΕΡΑ (Νίκος Τζιώβας): Χριστοδουλάκης, Κουτσούκος (60′ Σκαρλάφτης), Κεραμιδάς, Ασημομύτης, Κουκάς Μ., Χατζηπαναγιώτης Γ., Πετράι, Ντιαιέ, Τουρέ (72′ Λεπτάκης), Παπασταθόπουλος, Κουκάς Ζ.

 Κυριάκος Παντζαρίδης

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply