Connect with us

stoplekto

«Ματς για γερά νεύρα στο Ζηρίνειο»

Η Κηφισιά 2-1 το Αιγάλεω

Published

on

Την ομάδα της Κηφισιάς είχε νικητή το ντέρμπι της 11ης αγωνιστικής του 8ου ομίλου του περιφερειακού. Η ομάδα του Θωμά Γράφα αν και έπαιζε με 10 παίχτες απο το 58ο λεπτό κατάφερε να φτάσει στο τελικό 2-1 το οποίο την φέρνει πιο κοντά στην κορυφή! Οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν το παιχνίδι ιδανικά αφού ευτύχησαν να ανοίξουν το σκορ μόλις στο 2ο λεπτό όπου μετά από εκτέλεση φάουλ του Βέρμπη ο Κουρεπίνης απέκρουσε την μπάλα όμως στο ριμπάουντ ο Ντούμος έκανε το 1-0.

Η χαρά δεν κράτησε πολύ για την ομάδα των βορείων προαστίων καθώς το “Σίτυ” 3 λεπτά αργότερα έφτασε στην ισοφάριση όπου μετά από πάσα του Πολυκρέτη ο Δουκάκης με ωραίο δυνατό διαγώνιο σουτ έκανε το 1-1 για την ομάδα του Αιγάλεω! Στο 21ο λεπτό η Κηφισιά έχασε την μεγαλύτερη ευκαιρία της στο πρώτο ημίχρονο για να βρεθεί ξανά μπροστά στο σκόρ καθώς μετά από γύρισμα του Καραμπά ο επερχόμενος Βέρμπης δεν κατάφερε να νικήσει απο το ύψος της μικρής περιοχής τον Κουρεπίνη που έδιωξε εντυπωσιακά σε κόρνερ. Στην τελευταία φάση του πρώτου ημιχρόνου οι φιλοξενούμενοι ζήτησαν πέναλτι στην ανατροπή του Δουκάκη απο τον τερματοφύλακα της Κηφισιάς όμως ο διαιτητής Αννούσος έδειξε κόρνερ.

‘Οπως και στην αρχή έτσι και στο δεύτερο ημίχρονο οι γηπεδούχοι στο 47′ λεπτο έκαναν το 2-1 όπου έμελε να είναι και το τελικό σκόρ. Ο Βέρμπης εκτέλεσε ένα φάουλ απο μακρινή απόσταση η μπάλα ξεγελάσε τον Κουρεπίνη και βρέθηκε στα δίχτυα του. Να τονίσουμε οτι ο τερματοφύλακας του Αιγάλεω φέρει ευθύνη στο γκόλ της ομάδας του. ‘Οπως αναφέραμε και πάνω η ομάδα του Θωμά Γράφα στο 58ο λεπτό έμεινε με δέκα παίχτες μετά από δεύτερη κίτρινη κάρτα του Χέλη. Στο 62ο λεπτό ήταν η σειρά των γηπεδούχων να διαμαρτυρηθούν για πέναλτι στην ανατροπή του Τριανταφυλλίδη.

Απο εκεί και έπειτα το παιχνίδι ήταν μονόλογος για την ομάδα του Μάρκου Μαυρομάτη χωρίς όμως οι παίχτες του να καταφέρουν κάτι ιδιαίτερο στην εστία του Κόλλια πέραν δύο τεράστιων ευκαιριών στα λεπτά των καθυστερήσεων. Η πρώτη έγινε στο 91ο λεπτό όπου μετά απο μια φάση διαρκείας στα καρέ της Κηφισιάς η μπάλα στρώθηκε στο πόδι του Κουτσοδήμου ο οποίος απο πλεονεκτική θέση έστειλε την μπάλα στο δοκάρι του Κόλλια. Ένα λεπτό μετά την ευκαιρία του Κουτσοδήμου είχαμε 5η λεπτή διακοπή στον αγώνα καθώς οι οπαδοί του Αιγάλεω προσπάθησαν να εισέλθουν στον αγωνιστικό χώρο όμως με την επέμβαση των πιο ψύχραιμων και της αστυνομίας τα πνεύματα ηρέμησαν.

Στην επανέναρξη του παιχνιδιού μπορούμε να πούμε οτι η ομάδα του Αιγάλεω έχασε την μεγαλύτερη ευκαιρία να κάνει το 2-2 όπου μετά από δυνατό πλάγιο του Βουτήρα και σύνχηση στην άμυνα των γηπεδούχων ο Δάρας εξ’ επαφής δεν μπόρεσε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα .Αυτή ήταν και η τελευταία ευκαιρία των φιλοξενούμενων στο παιχνίδι. Αμέσως μετά ο διαιτητής από την Λακωνία σφύριξε για τελευταία φορά. Αξίζει να σημειώθει ότι όπως και πριν την έναρξη του αγώνα έτσι και στο τέλος υπήρξαν επεισόδεια μικρής έκτασης όπου με την παρέμβαση της αστυνομίας τα πνεύματα ηρέμησαν.

 

ΚΗΦΙΣΙΑ(Θωμάς Γράφας):Κόλλιας,Στασινός,Καραμπάς,Τεγούσης, Χέλης,Ντούμος(60΄ λ.τ. Στέργιος),Κορακάκης,Τριανταφυλλίδης(77΄ Χίσο),Βέρμπης,Γκουτσούλας,Κάρος(91΄ Παπαδόπουλος)

 

ΑΙΓΑΛΕΩ(Μάρκος Μαυρομάτης):Κουρεπίνης,Παπουτσής,Ταμπάκης, Κάλης,Κουμπούλης(73΄ Ντεκίδης),Δουκάκης(50΄ λ.τ. Μακρής),Τουρνάς,Βουτήρας,Τζανετάκος,Πολυκρέτης(67΄ Κουτσοδήμος)

 

Επιμέλεια: ΣΤΕΛΙΟΣ ΜΑΘΙΟΥΔΑΚΗΣ

 

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply