Connect with us

stoplekto

Παράταση στην αγωνία – Ο Άτταλος 0-0 με Ελευσινιακό..(φωτο)

Published

on

Δεν ανέδειξε νικητή το ντέρμπι κορυφής ανάμεσα στον Άτταλο Νέας Περάμου και τον Ελευσινιακό . Οι δυο ομάδες παρά τις προσπάθειες τους «κόλλησαν» στο 0-0 σε ένα παιχνίδι που χαρακτηρίστηκε από την δύναμη και το πάθος των δύο αντιπάλων για την νίκη.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν ποιο δυνατά στο γήπεδο πίεσαν ψηλά τους αντιπάλους τους και είχαν σημαντικές ευκαιρίες να ανοίξουν το σκορ.

Στο 10’ ο Γκουτσούλας γύρισε την μπάλα στην περιοχή αλλά η προβολή του Κουσίδη βρήκε σε ετοιμότητα τον Πορανίδη.

Στο 21’ ο Τζαφέρης έκλεψε την μπάλα απ’ τον Θεοδωρόπουλο  πλάγια θέση γύρισε στην περιοχή αλλά ο Τζελάι δεν μπόρεσε με κεφαλιά να παραβιάσει την εστία του Πορανίδη.

Στο 38’ ο Τζαφέρης έβγαλε σέντρα ακριβείας στην περιοχή των Ελευσίνιων αλλά η κεφαλιά του Γκουτσούλα έφυγε άουτ πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του τερματοφύλακα του Ελευσινιακού.

Στο δεύτερο μισό του αγώνα οι φιλοξενούμενοι ανέβασαν την απόδοσή τους και απείλησαν στην κόντρα επίθεση με τους Βούκα και Κανταρτζής.

Στο 80’ εκτέλεση φάουλ από τον Στάθη ο Μιχελής έδιωξε σε κόρνερ.

Στο 83’ ο Στρατάκης μετά από εξαιρετική ενέργεια σούταρε μέσα από την περιοχή αλλά ο Πορανίδης είπε όχι..

Καλός ο ρέφερι Χατζής.

ΑΤΤΑΛΟΣ: Μιχελής, Τζαφέρης, Πέγκος(46΄Κιρίτσι), Καλαϊτζίδης(55′ Καραμανίδης), Μονε, Μαζιώτης;, Τζελάι(76′ Δουληγέρης), Καραμπλάκας, Γκουτσούλας, Στρατάκης, Κουσίδης.

ΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ: Πορανίδης, Νεανίδης, Θεοδωρόπουλος, Φραγκόπουλος(60′ Στάθης), Ευσταθιάδης), Μουρούτσος, Βούκα, Τσατίδης(77′ Πανιτσίδης), Κανταρτζής(89′ Τζώρας), Πρισιμιτζής, Μεϊμαρίδης

 

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply