Connect with us

Uncategorized

Οι αγώνες στον 8ο όμιλο (αναλυτικό ρεπορτάζ)

Published

on

Αναλυτικό ρεπορτάζ των αγώνων στον 8ο όμιλο του περιφερειακού πρωταθλήματος . Γράφει ο Κυριάκος Παντζαρίδης

ΙΑΣΩΝ-ΠΕΥΚΗ 1-2

Αρνητικά συνδυάστηκε το ντεμπούτο του Γιόζεφ Βάντσικ στον πάγκο του Ιάσονα, καθώς οι νεοφώτιστοι γνώρισαν την πρώτη εντός έδρας ήττα με 2-1 από την Πεύκη. Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν δυνατά στον αγωνιστικό χώρο , φτάνοντας κοντά στο γκολ στο 25′. Ο Χριστόπουλος επιχείρησε το σουτ όμως η μπάλα σταμάτησε το δοκάρι της εστίας του Λέτσο. Στη συνέχεια, η ομάδα από τον Άγιο Φανούριο ισορρόπησε ανοίγοντας το σκορ στο 36′ με τον Φιλόπουλο. Στην επανάληψη, το συγκρότημα του Γιώργου Γεωργουλόπουλου βελτίωσε την εικόνα του και έφτασε στην ισοφάριση στο 60′ με τον Κακλαμάνο. Λίγο αργότερα και συγκεκριμένα στο 62′ ο Σεμερτζίδης θα μπορούσε να είχε δώσει το προβάδισμα στο σωματείο των βορείων προαστίων, όμως το σουτ που εξαπέλυσε κατέληξε στο δοκάρι του Λέτσο. Ωστόσο στο 78′ ο Θανασάι στάθηκε πιο τυχερός, καθώς με εκπληκτικό ανάποδο ψαλίδι έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του ανήμπορου να αντιδράσει Λέτσο χαρίζοντας ένα σπουδαίο ”τρίποντο” στην ομάδα του. Διαιτητής ήταν ο Ανδρονικίδης (Πειραιά)

ΙΑΣΩΝ (Γιόζεφ Βάντσικ): Λέτσο, Μαρτίνο, Μαυρομάτης (46′ Τζάτζα), Τσούτσουρας, Θανόπουλος Α., Μανωλιάδης, Κλωνάρης (61′ Ζούλης), Φιλόπουλος (69′ Σιδέρης), Πατσιαβούρας, Θανόπουλος Δ., Φλέγκας

ΠΕΥΚΗ (Γιώργος Γεωργουλόπουλος): Δράμπαλης, Κωστάκης, Τουρκοχωρίτης, Παπαγιώργης (54′ Κακλαμάνος), Τερζής, Χριστόπουλος, Χατζής (46′ Αποστόλου), Μάτσος, Ιορδανίδης, Σεμερτζίδης, Λιοσάτος (75′ Θανασάι).

 

ΤΡΑΧΩΝΕΣ-ΑΙΟΛΙΚΟΣ 3-0

Εύκολη νίκη πήραν οι Τράχωνες, που επέστρεψαν στα θετικά αποτελέσματα μετά από αρκετό χρονικό διάστημα. Το συγκρότημα του Κώστα Μιχάλη επιβλήθηκε με 3-0 του Αιολικού και πλέον βρίσκεται εντός προνομιούχου επτάδας. Στο 26′ ο Μίχος θα μπορούσε να είχε δώσει το προβάδισμα στους νησιώτες, όμως το φάουλ που εκτέλεσε σταμάτησε στο δοκάρι του Βαγγελάκου. Την ίδια κατάληξη είχε στο 38′ η κεφαλιά του Γούλα, ωστόσο 3′ αργότερα ο Καλλιπολίτης άνοιξε το σκορ για την ομάδα από τον Άλιμο. Στο 48′ οι γηπεδούχοι κέρδισαν πέναλτι με τον Σαπαλίδη, το οποίο μετέτρεψε σε γκολ ο ίδιος. Το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε στο 78′ ο Σαπαλίδης. Διαιτητής ήταν ο Μανούρας Χρ. (Τρικάλων)

ΤΡΑΧΩΝΕΣ (Κώστας Μιχάλης): Βαγγελάκος, Κάρδαρης, Χιώνης, Τριανταφύλλου, Σκόνδρας, Γούλας, Καλλιπολίτης (84′ Μπανιάς), Τουγουντζόγλου, Μαστραντώνης (71′ Παπαδημητρίου), Μπεθάνης (86′ Γαβριηλίδης), Σαπαλίδης

ΑΙΟΛΙΚΟΣ (Φώτης Κοκκινέλης): Σουτζόγλου, Μουτζούρης (79′ Γκιάτα), Καλλιμαντζέρος (60′ Κουκέλλης), Καδής, Βαξεβάνης, Κροτσίδας (46′ λ. τρ. Κροτσίδας), Μίχος, Διονυσάτος, Δούμπλατζης, Πετρουζέλλης, Μάντζιος.

 

 

ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ-ΑΓΙΑΞ ΤΑΥΡΟΥ 1-2

Σημαντική νίκη στην προσπάθεια που κάνει για την αποφυγή του υποβιβασμού πέτυχε ο Άγιαξ Ταύρου που επιβλήθηκε εκτός έδρας του ΑΟ Περιστερίου με 2-1. Μόλις στο 5′ ο Βενάρδος άνοιξε το σκορ για τους ”ερυθρόλευκους”, με τον Ηλιάδη στο 25′ να ισοφαρίζει σε 1-1. Ωστόσο, οι φιλοξενούμενοι δεν είχαν πει την τελευταία τους λέξη με τον Μαυρουδή στο 55′ να διαμορφώνει το τελικό αποτέλεσμα. Διαιτητής ήταν ο Καραταϊδης (Βοιωτίας)

ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ (Γιάννης Τάμπρατζης): Κέμπας, Πλέστης (65′ Σοϊλές), Βασίλογλου, Συμεωνίδης, Μήλιος (46′ Ζεράι), Ξούρας, Κουτσούκης, Γόρδιος, Βασιλικός, Μπέλης, Ηλιάδης

ΑΓΙΑΞ ΤΑΥΡΟΥ (Κώστας Διάλλας): Θανόπουλος, Τριανταφυλλίδης (30′ λ.τρ. Κότσι), Μιχαηλίδης, Καζιάνης, Θεοφάνους, Σωτηρόπουλος (65′ Κατσούλας), Χαλίλι (60 Κατίδης), Πατέλης, Μαυρουδής, Ηλιάκης, Βενάρδος.

Νεα Ιωνία – ΠΑΟ Ρουφ 2-1

Μπορεί η Νέα Ιωνία να βρέθηκε πίσω στο σκορ στην αναμέτρηση με τον ΠΑΟ Ρουφ ωστόσο στη συνέχεια βρήκε τον τρόπο να ανατρέψει την εις βάρος της κατάσταση και να πάρει τη νίκη (2-1). Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν με τη συμπλήρωση 10′ αγώνα χάρις σε τέρμα του Καμαριάρη. Στο 17′ ο Καραγιάννης απάντησε για το προσφυγικό σωματείο όμως είδε την προσπάθεια του να καταλήγει στο δοκάρι της εστίας του Παππά. Η ισοφάριση για τους ”κυανοκίτρινους” ήρθε στο 44′ με γκολ που σημείωσε ο Σαγανάς. Το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε στο 64′ ο Φώτης Νταϊφώτης. Διαιτητής ήταν ο Τσαπάρας (Χίου)

ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ (Σάκης Σάσσαλος): Ραχιώτης, Παυλίδης (60′ Γεωργακόπουλος), Καραβίδας (76′ Χρόνης), Αχμέτ, Νταϊφώτης, Μπιρμπίλι, Καλογερής, Καραγιάννης, Νησαριώτης, Όγκμποε, Σαγανάς (80′ λ. τρ. Ελμαλόγλου)

ΠΑΟ ΡΟΥΦ (Τέλης Πιστόλης): Παππάς, Καγκάδης, Κουκουλάς, Μητρόπουλος, Σαλλάκου, Ι. Κωνσταντόπουλος (68′ λ. τ. Τσοπανάς), Γεωργακόπουλος (76′ λ. τρ. Φωτόπουλος), Καμαριάρης, Μιχαήλ, Χ. Κωνσταντόπουλος, Ασλανίδης.

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply