Connect with us

stoplekto

O Φωστήρας 1-1 με Αχαρναϊκό

Published

on

Αυτή τη φορά ο ΑΠΟ Φωστήρ δεν κατάφερε να πάρει τη νίκη καθώς αναδείχθηκε ισόπαλος με τον Αχαρναϊκό (1-1), χάνοντας την ευκαιρία να βρεθεί μόνος στην 2η θέση. Η ομάδα του Ταύρου παρότι είχε την υπεροχή καθ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα δεν μπόρεσε να διατηρήσει το υπέρ της σκορ μέχρι το τέλος δεδομένου ότι στο 84′ επαληθεύθηκε ο ”άγραφος” νόμος του ποδοσφαίρου. Πάντως αξίζει να σημειωθεί πως οι ”κιτρινόμαυροι” έχουν τρομερά παράπονα από τη διαιτησία του Μιχαηλίδη, ειδικότερα στην φάση που οι ”πράσινοι” πετυχαίνουν το τέρμα της ισοφάρισης. Συγκεκριμένα, οι άνθρωποι του ”Φονέα” υποστηρίζουν ότι υπήρξε επιθετικό φάουλ πάνω στον Μπούμπα πρωτού γίνει η τελική πάσα στον σκόρερ, Μακρυγιάννη.

Στο α’ μέρος οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά στο γήπεδο θέλοντας να επιβάλουν από νωρίς το ρυθμό τους. Η πρώτη φάση του αγώνα σημειώθηκε στο 20′. Ο Δωροβίνης τροφοδότησε μέσα στην περιοχή τον Στάμο, όμως το σουτ του έμπειρου μέσου βρήκε σε ετοιμότητα τον Παγούδη που αποσόβησε. Λίγο αργότερα και συγκεκριμένα στο 27′ ο Δωροβίνης επιχείρησε τη σέντρα σουτ, με τον Παγούδη να βλέπει για καλή του τύχη τον Κάμπα να μην προλαβαίνει να σπρώξει τη μπάλα στα δίχτυα.

Στην επανάληψη, οι ”κιτρινόμαυροι” πίεσαν ακόμη περισσότερο και κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ στο 58′, όταν ο Ηλίας Κάμπας εκμεταλλεύτηκε τη σέντρα του Δωροβίνη και με προβολή έγραψε το 1-0. Στην συνέχεια, ο ρυθμός έπεσε ωστόσο ο τεχνικός του Αχαρναϊκού, Φώτης Θανέλας, ρίσκαρε και στο τέλος δικαιώθηκε. Στο 74′ πέρασε στον αγωνιστικό χώρο τον Μακρυγιάννη και ο νεαρός άσος δέκα λεπτά αργότερα κατάφερε να χαρίσει τον πολύτιμο βαθμό στην ομάδα του. Στα τελευταία λεπτά οι γηπεδούχοι πίεσαν προκειμένου να πετύχουν το γκολ που θα τους έδινε τους τρεις βαθμούς, όμως υπολόγιζαν χωρίς τον Παγούδη. Ο τερματοφύλακας των φιλοξενούμενων στο 88′ είπε ”όχι” στην κεφαλιά του Δωροβίνη μέσα από την περιοχή με το 1-1 να μένει μέχρι τέλους.

ΦΩΣΤΗΡΑΣ (Κώστας Ψυρόπουλος): Μπότος, Μπιλίτσης, Παραράς, Μπούκουρης (88′ Κετσετζόγλου), Κάμπας, Δωροβίνης, Πεταυράκης, Τσώνης, Στάμος (78′ Βαβάτσικος), Τασουλής (60′ Βλάχος), Μπούμπας.

ΑΧΑΡΝΑΪΚΟΣ (Φώτης Θανέλας): Παγούδης, Μαγγίνας, Αθανασόπουλος, Χριστόπουλος, Νεόφυτος (86′ Κουμπαρούλης), Νιφαδόπουλος, Νταβαρίνος (74′ Μακρυγιάννης), Καλογερόπουλος, Αναστασίου, Νιάρος (62′ Βεστάκης), Δημόπουλος.

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply