Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Ταυτισμένος με την κορυφή!

Ο Α.Σ. Αθηναϊκός κέρδισε στο ντέρμπι την Δόξα Βύρωνα με 1-0 ανακτώντας και πάλι τα ηνία στον 2ο όμιλο της Α’ΕΠΣΑ

Published

on

Τις τελευταίες μέρες είχαν γραφτεί πολλά τόσο στον έντυπο όσο και στον ηλεκτρονικό τύπο αναφορικά με την εικόνα που παρουσίαζε ο Αθηναϊκός στα τελευταία παιχνίδια. Ωστόσο οι ποδοσφαιριστές του Ηλία Καλοπήτα φρόντισαν σήμερα, Σάββατο, να βάλουν στη θέση τους εκείνους που αμφισβητούσαν όλο αυτό το διάστημα την αξία τους. Οι ”λόρδοι” επικράτησαν με 1-0 της Δόξας Βύρωνος παίρνοντας και πάλι κεφάλι στην βαθμολογία. Μπροστά σε περίπου 1500 φιλάθλους, οι τυπικά γηπεδούχοι έδειξαν ότι ήθελαν περισσότερο το παιχνίδι και το πήραν απέναντι σε ένα υποτονικό αντίπαλο που απείλησε ελάχιστες φορές την εστία του Μηλιώνη.

Στο α’ μέρος οι ”τζιαλορόσι” μπήκαν καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο ανακτώντας τα ηνία του αγώνα από νωρίς. Παρ’ όλα αυτά, οι ”κυανόλευκοι” ήταν εκείνοι που έφτασαν κοντά στο γκολ στο 24′. Ο Κασσιανός βρέθηκε σε πλεονεκτική θέση όμως δεν μπόρεσε να νικήσει τον Μηλιώνη, καθώς το σουτ που επιχείρησε ήταν αδύναμο. Στο 43′ ο Α.Σ. Αθηναϊκός κατάφερε να βρει το δρόμο προς τα δίχτυα ωστόσο το τέρμα του Δρυμούση ακυρώθηκε λανθασμένα ως οφσάιντ έπειτα από υπόδειξη του α’ βοηθού, Ταρανά. Το β’ μέρος ξεκίνησε με τον πλέον ιδανικό τρόπο για τους γηπεδούχους. Συγκεκριμένα στο 55′ ο Μπίτιλης έβγαλε φάτσα με το τέρμα τον Δρυμούση ο οποίος αφού πρώτα πέρασε τον Τσαβδαρίδη πλάσαρε ιδανικά για το 1-0. Στη συνέχεια, ο τεχνικός των φιλοξενούμενων, Βαγγέλης Σταυρακόπουλος, θέλησε να κάνει ακόμη πιο επιθετική την ομάδα του ρίχνοντας στο ματς τους Φώσκολο και Γκουντελίτσα. Παρ’ όλα αυτά, οι ”κυανόλευκοι” έπεσαν πάνω σε μια καλοστημένη άμυνα η οποία όσες φορές χρειάστηκε δήλωσε ”παρούσα”. Η τελευταία φάση του αγώνα έλαβε χώρα στο 68′, όταν ο Ζίζηλας σέντραρε από δεξιά όμως το γυριστό σουτ του Λουσαράκη πέρασε μόλις άουτ. Βοηθοί του Καλογερόπουλου ήταν οι Ταρανάς και Απτόσογλου.

ΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Ηλίας Καλοπήτας): Μηλιώνης, Παπαχειμώνας (52′ Γαβριήλ), Βουρλούμης, Τζανετής, Κορρές, Καφαλίδης, Πέλλας, Ντε Μπαρτόλο, Ρεντζής (63′ Ζαμπαράς), Μπίτιλης, Δρυμούσης (72′ Λεβέντης).

ΔΟΞΑ ΒΥΡΩΝΑ (Βαγγέλης Σταυρακόπουλος): Τσαβδαρίδης, Κατσιγιάννης (66′ Γκουντελίτσας), Κατσούδας, Παπαδόπουλος, Ζίζηλας, Υφαντής (58′ Φώσκολος), Κρυεμάδι, Χαλβατζής, Ταμπουράκης, Κασσιανός (85′ Παπανδρέου), Λουσαράκης.

foto; sportifico.gr – Xristos Xostikidis

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply