Connect with us

stoplekto

Ακράτητος τεσσάρων αστέρων..(φωτο)

Published

on

Καλύτερος στο μεγαλύτερο διάστημα της συνάντησης ο Ακράτητος συνέτριψε στο Γιάννης Παθιακάκης τον Ηρακλή Ελευσίνας με 4-0 και πήρε κεφάλι στην βαθμολογία περιμένοντας το μάτς της ΑΕ Ζεφυρίου με τον Αταλλο.

Σε πολλά κέφια οι παίκτες του Δημήτρη Τσάρου χωρίς το μεγαλό τους αστέρι τον Τάσο Λούπα που δεν αγωνίστηκε λόγω τραυματισμού κατάφεραν να υποβάλλουντο δικό τους ρυθμό και να διαλύσουν την ασταθέστατη γραμμή των φιλοξενούμών πετυχαίνοντας τέσσερα τέρματα το ένα καλύτερο απο το άλλο ενώ είχαν και ένα δοκάρι.

Αντίθετα ο Ηρακλής του Μιχάκη Κατσάφαρου μόνο στο α΄ ημίχρονο προσπάθησε αλλά μάταια στο τέλος υπέκυψε στην ανωτερότητα των γηπεδούχων.

ΦΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΓΚΟΛ

Στο 15΄ΓΚΟΛΛΛΛΛ ο Παρασίδης, με ατομική προσπάθεια σημείωσε το 1-0. Στην συνέχεια στο 31′ κεφαλιά του Μεχμέτογλου πέρασε ξυστά άουτ. Δύο λεπτά αργότερα δυνατό σούτ του Ζήλου έξω απο την περιοχή έφυγε άουτ. Στο 38′ φάουλ του Καρκαμπάτση ο Μεχμέτογλου απο καλή θέση δεν μόρεσε προ κενής εστίας. Στην συνέχεια δυνατό σούτ του Τσαλερίδη τράνταξε το οριζόντιο δοκάρι του Φωτιάδη. Ενα λεπτό αργότερα δυνατό σούτ του Τσιγγόπουλου απέκρουσε ο τερματοφύλακας του Ηρακλή. Στο 51′ φάουλ του Τσιγγόπουλου ο Παρασίδης απο καλή θέση δεν μπόρεσε. Τέσσερα λεπτά αργότερα ο Ζήλος απο καλή θέση σούταρε άουτ. Στην συνέχεια 66′ ΓΚΟΛΛΛΛΛ ο Τσεκάι έδωσε την πάσα στον κενό χώρο στον Παρασίδη που πέτυχε το 2-0. Στο 75′ ΓΟΛΛΛΛΛ ο Κοντιζάς με ατομική προσπάθεια μέσα σε έξαλλα χειροκροτήματα (το πιο ωραίο τέρμα) πέτυχε το 3-0. Στο 85′ ΓΚΟΛΛΛΛΛ ο Παρασίδης έστρωσε στον Βασιλείου που περασε όλη την άμυνα του Ηρακλή πετυχαίνοτας το 4-0.

Διαιτήτευσε ο Χατζής με βοηθούς τους Σταμάτη-Οικονόμου. Παρατηρητής αγώνα ήταν ο Κώστας Βαλσαράς.

ΑΚΤΑΤΗΤΟΣ(προπονητής Δημήτρης Τσάρος): Σαββόπουλος, Κοντιζάς, Σχίζας, Καράπαπας,Τσαλερίδης,Τσιγγόπουλος(75′ Λάσπας), Γκότση, Παρασίδης, Τσεκάι, Πουλής(62′ Βασιλείου), Δέδες Γ(65’Μαύρος).

ΗΡΑΚΛΗΣ ΕΛΕΥΣΙΝΑΣ(προπονητής Μιχάλης Κατσάφαρος): Φωτιάδης, Λένας, Σούλος, Ιατρού(46’Μουατζίρι), Πέτρου, Δρούγος, Βάσης, Καρκαμπάσης(78’Μακρής), Ζήλος, Μεχμέτογλου(46’Αξιώτης), Πέππας.

***Στο γήπεδο παραβρέθηκαν ο Γιώργος Κανδρής(παλιός διαιτητής), ο Γιάννης Σπαθής(Ζοφριάς), ο ποδοσφαιριστής του Θρασύβουλου Γιώργος Σύρρος κ.α

Ρεπορτάζ: ΑΝΕΣΤΗΣ ΤΣΑΚΙΡΟΓΛΟΥ

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply