Connect with us

Uncategorized

Ψυρόπουλος: ”Θα τα δώσουμε όλα”

Published

on

Σήμερα αναμένεται να ολοκληρωθεί η προετοιμασία του ΑΠΟ Φωστήρ ενόψει του αυριανού παιχνιδιού, Πέμπτη, που ακολουθεί με τον ΠΑΣ Γιάννινα και αφορά τον επαναληπτικό αγώνα Κυπέλλου (17.00 γηπ. Καλλιθέας). Ο προπονητής του συλλόγου, Κώστας Ψυρόπουλος, έχει «ευχάριστο» πονοκέφαλο καθώς έχει όλους τους ποδοσφαιριστές στη διάθεση του μέχρι στιγμής. Παράλληλα, σε δηλώσεις που παραχώρησε ο Καλαματιανός προπονητής αναφέρθηκε στο ματς με τον «Άγιαξ της Ηπείρου» τονίζοντας χαρακτηριστικά: «Το έργο μας έχει αυξημένο δείκτη δυσκολίας μετά και το αποτέλεσμα του α’ παιχνιδιού. Θα αντιμετωπίσουμε ένα ποιοτικό σύνολο κάτι που το αποδεικνύει και η θέση που κατέχει ο ΠΑΣ στο πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ. Από εκεί και πέρα, θα πρέπει να σημειώσουμε ένα γρήγορο τέρμα ώστε να μπορέσουμε να μπούμε στο κόλπο της πρόκρισης. Από την πλευρά μας, θα τα δώσουμε όλα από το πρώτο μέχρι και το τελευταίο λεπτό και ελπίζω να πάνε όλα καλά».

 

”Θα πρέπει να έχουμε γρήγορο τρόπο σκέψης”

 

Σε σχετική ερώτηση για τα στοιχεία που θα κρίνουν την αναμέτρηση, ο Κώστας Ψυρόπουλος υπογράμμισε: «Σε τέτοιες περιπτώσεις επειδή η ποιότητα ανάμεσα στις ομάδες είναι εμφανής, οι παίκτες μας θα πρέπει να παρουσιαστούν συγκεντρωμένοι καθ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα. Παράλληλα, θα πρέπει να έχουμε γρήγορο τρόπο σκέψης, διότι τα λάθη σε αυτά τα παιχνίδια δεν συγχωρούνται. Θα προσπαθήσουμε όπως και στο πρώτο ματς για το καλύτερο δυνατό. Θα εξαντλήσουμε τις όποιες πιθανότητες έχουμε για την πρόκριση».

 

· Να σημειωθεί ότι εκδόθηκε το δελτίο του νεοαποκτηθέντα, Δημήτρη Τσαγκαράκη.

 

· Στις κερκίδες του γηπέδου αναμένεται να βρεθούν αρκετοί φίλοι του «Φονέα» προκειμένου να στηρίξουν την προσπάθεια που θα καταβάλει η ιστορική ομάδα.

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply