Connect with us

Uncategorized

Ατρόμητος Πειραιά – Ολυμπιακός Λαυρίου 1-1

Published

on

Αναλαμβάνει κατά κύριο λόγο σωματεία, μεσούσης της σεζόν, τα οποία βρίσκονται λίγο πριν το… χείλος του γκρεμού και καταφέρνει στο τέλος να τα διατηρεί στην κατηγορία. Η αναφορά μας γίνεται στον Πέτρο Τσιγκούλη ο οποίος παρότι δεν ξεκίνησε ιδανικά τις υποχρεώσεις του σαν προπονητής στον πάγκο του Ολυμπιακού Λαυρίου, χθες είδε την ομάδα του να αποσπά έναν πολύτιμο βαθμό από το «Σ. Μελισσουργός» (1-1 με Ατρόμητο Πειραιά). Μάλιστα, εάν ο σύλλογος από την ανατολική Αττική ήταν πιο τυχερός θα μπορούσε να είχε φύγει από τον Πειραιά με το… τρίποντο.

Το α’ μέρος ξεκίνησε με τις δυο ομάδες να παρουσιάζονται νευρικές στο τρόπο παιχνιδιού τους. Ωστόσο, 5′ πριν την εκπνοή του ημιχρόνου ο Βελετάκος «πάγωσε» την εξέδρα καθώς άνοιξε το σκορ για τους «ερυθρόλευκους». Παρ’ όλα αυτά, στην επανάληψη οι Καμινιώτες βγήκαν στον αγωνιστικό χώρο με σκοπό να πετύχουν το τέρμα της ισοφάρισης. Αυτό ήρθε στο 51′ με τον Μητρόπουλο να φέρνει το ματς στα ίσια. Στη συνέχεια, οι φιλοξενούμενοι έπαιξαν έξυπνα και κέρδισαν πέναλτι στο 83′. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Βελετάκος, ο οποίος είχε την ευκαιρία να δώσει και πάλι το προβάδισμα στην ομάδα του, όμως δεν το έκανε αφού ο Θωμόπουλος του είπε «όχι» με το 1-1 να μένει μέχρι τέλους. Διαιτητής ήταν ο Βράκας (Εύβοιας)

 

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ (Σταύρος Ηλιόπουλος): Θωμόπουλος, Μπέλιας, Γαβαλάς (46′ Μητρόπουλος), Κρητικός, Γεωργούλης, Νταλάκος, Στασινόπουλος, Λοϊζίδης, Μυλωνάς (46′ Κακαβάς), Πέρρος, Δανασής

 

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΛΑΥΡΙΟΥ (Πέτρος Τσιγκούλης): Παπαδόπουλος, Βαφειάδης Θ., Τσομπανάκης, Τσίκλος, Γαντζούδης, Περιάνης, Πούλος, Γιαχάεβ Α. (46′ Μούργος), Μαστρογιάννης, Βελετάκος (84 Πάλλης), Γιαχάεβ Β.

 

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply