Connect with us

Uncategorized

Εύκολα η Νέα Ιωνία 3-0 το Περιστέρι

Published

on

Ανεβάζοντας στροφές στην επανάληψη η Νέα Ιωνία κατάφερε να κάμψει την αντίσταση του Περιστερίου και να πάρει τη νίκη με 3-0. Το σωματείο από τα βόρεια προάστια μπήκε δυνατά στο γήπεδο και έχασε μεγάλη ευκαιρία να προηγηθεί στο 33′ καθώς το σουτ του Όγκμποε σταμάτησε στο δοκάρι της εστίας του Τικταπανίδη. Οι γηπεδούχοι ζήτησαν πέναλτι στο 43′ σε χέρι του Μητροφάνη, όμως ο Δημητρόπουλος υπέδειξε τη συνέχεια του παιχνιδιού. Η ομάδα του Σάκη Σάσσαλου άνοιξε το σκορ στο 49′ χάρις σε γκολ που σημείωσε ο Σαγανάς. Λίγο αργότερα και συγκεκριμένα στο 52′ ο Όγκμποε διπλασίασε τα τέρματα των «κυανοκίτρινων», για να έρθει ο Νησαριώτης στο 63′ και να. τιμωρήσει την παλιά του ομάδα διαμορφώνοντας το τελικό αποτέλεσμα. Στο 68′ ο Παπαναστασίου βρέθηκε πεσμένος στην περιοχή της Νέας Ιωνίας όμως ο ρέφερι από τη δυτική Αττική έδειξε «παίζεται».

ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ (Σάκης Σάσσαλος): Ραχιώτης, Χρόνης, Καραβίδας, Μπιρμπίλι, Νταϊφώτης, Καραγιάννης, Γεωργόπουλος (75′ Κουτρομάνος), Καραμέρης, Νησαριώτης, Όγκμποε, Σαγανάς (77′ Αχμέτ)

ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ (Γιάννης Τάμπρατζης): Τικταπανίδης, Π. Πλέστης (55′ λ. τρ. Κουτσούκης), Βασίλογλου, Μητροφάνης, Μήλιος, Χέλμης, Μπόσιος, Χ. Πλέστης (65′ λ. τρ. Ξούρας), Συρράκος, Μπέλης, Γόρδιος (54′ Παπαναστασίου).

Κ.Παντζαρίδης

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply