Connect with us

Uncategorized

Καρέ Ηλυσιακός σε Τράχωνες (4-1)

Published

on

Σαρωτικός ο Ηλυσιακός  διέλυσε τους Τράχωνες με 4-1, δίνοντας συνέχεια στην πολύ καλή πορεία που πραγματοποιεί από την αρχή της σεζόν. Στο 30′ ο Τσέπε με κεφαλιά έγραψε το 1-0 για τους «κιτρινόμαυρους», με τον Μασούρα στο 48′ να δίνει αέρα δυο τερμάτων στην ομάδα του Δημήτρη Παπασπύρου. Στο 65′ οι φιλοξενούμενοι μείωσαν χάρις σε κεφαλιά του Τριανταφύλλου, όμως το σωματείο από του Ζωγράφου δεν κατέβασε ταχύτητα. Στο 73′ ο Φωστέρης με σουτ έγραψε το 3-1, με τον Σαπαλίδη από πλευράς Τραχώνων 4′ αργότερα να σημαδεύει το δοκάρι της εστίας του Μαχαίρα. Το. κερασάκι στην τούρτα για τους γηπεδούχους έβαλε ο Σίσκο στο 80′ διαμορφώνοντας το τελικό αποτέλεσμα. Η ομάδα από τον Άλιμο ολοκλήρωσε το ματς με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Τριανταφύλλου στο 85′ με απευθείας κόκκινη, ενώ στο 87′ ο Καλλιπολίτης είδε την προσπάθεια του να καταλήγει στο δοκάρι του Μαχαίρα.

Διαιτητής ήταν ο Παπάζογλου (Ανατολικής Αττικής)

ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ (Δημήτρης Παπασπύρου): Μαχαίρας, Μητσόπουλος, Ιωαννίδης (80′ Ιωσήπου), Καραπιπέρης, Τσέπε, Αμανατίδης, Μασούρας, Φωστέρης, Κωνσταντίνου (64′ Τζώρτζης), Κολοβός, Βάσιλος (71′ Σίσκο)

ΤΡΑΧΩΝΕΣ (Κώστας Μιχάλης): Βαγγελάκος, Ελευθεριάδης, Τουγουντζόγλου, Τριανταφύλλου, Σκόνδρας (46′ Μπανιάς), Γούλας, Καλλιπολίτης, Δρακοντίδης, Μαστραντώνης, Μπεθάνης, Σαπαλίδης.

Κ.Παντζαρίδης

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply