Connect with us

Α΄ Ε.Π.Σ.Δ.Α.

Ακάθεκτος στην κορυφή ο Άτταλος 2-0 τον Ηρακλή..(φωτο)

Published

on

Μόνος πρώτος παρέμεινε ο Άτταλος Νέας Περάμου μετά την άνετη εκτός έδρας νίκη που σημείωσε με 2-0 απέναντι στον Ηρακλή Ελευσίνας.

Η ομάδα του Χάρη Κουστέρη έχοντας σε μεγάλη μέρα τους Μαζιώτη και Καραμπλάκα κατάφερε να πάρει ένα σημαντικό «τρίποντο» απέναντι σε ένα σκληροτράχηλο αντίπαλο. Ο Άκης Μαζιώτης προειδοποίησε στο 16’, όταν το σουτ που επιχείρησε κόντραρε σε σώμα αμυντικού του Ηρακλή και κατέληξε κόρνερ. Ωστόσο, ο έμπειρος μέσος στο 28’ στάθηκε πιο τυχερός, καθώς με μια εκπληκτική φωτοβολίδα δεν άφησε κανένα περιθώριο αντίδρασης στον Φωτιάδη ανοίγοντας το σκορ για την ομάδα του. Στην επανάληψη, το συγκρότημα του Χάρη Κουστέρη εξακολουθούσε να έχει την εδαφική υπεροχή η οποία μετουσιώθηκε σε γκολ στο 63’ με τον Μονέ να… τιμωρεί την παλιά του ομάδα.

Χωρίς προβλήματα η διαιτησία του Σταμάτη.

ΗΡΑΚΛΗΣ ΕΛΕΥΣΙΝΑΣ: Φωτιάδης, Πέππας, Σούλος, Δρούγος, Πέτρου, Λένα, Βάσης, Καρκαμπάτσης(76′ Ιατρού), Ζήλου(72′ Μακρής), Μεχμέτογλου, Παροτσίδης(83′ Μπεκιάρης).

ΑΤΤΑΛΟΣ: Μιχελής, Τζαφέρης, Πέγκος, Στεφανής, Καλαϊτζίδης, Μαζιώτης, Τζελάι(84′ Κατσάφαρος), Καραμπλάκας), Μονέ(72 Γκουτζούλας), Στρατάκης(63΄Καραμανίδης), Κουσίδης.

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply