Connect with us

Uncategorized

Κερατσίνι – Ιωνικός 1-1

Ο Ιωνικός κατάφερε να αποσπάσει ισοπαλία από το Κερατσίνι (1-1) παραμένοντας στην κορυφή του ομίλου!

Published

on

Το τελευταίο 1,5 χρόνο ο Ιωνικός φαίνεται πως είχε βρει τον. μάστορα του δεδομένου ότι στα παιχνίδια με το Κερατσίνι μετρούσε μόνο ήττες. Ωστόσο, χθες η ιστορική ομάδα κατάφερε να. σπάσει την αρνητική παράδοση καθώς αναδείχθηκε ισόπαλη 1-1 με τους «ροσσονέρι». Πάντως θα πρέπει να σημειωθεί ότι το συγκεκριμένο αποτέλεσμα διατήρησε το σωματείο της Νίκαιας στην κορυφή της βαθμολογίας, όπου συγκατοικεί με τον Ατρόμητο Πειραιά. Πλέον, το συγκρότημα του Κώστα Παρθενίου κρατάει τη τύχη στα χέρια του όσον αφορά στην κατάκτηση της πρώτης θέσης. Από την αντίπερα όχθη το Κερατσίνι δεν κατάφερε να ξεφύγει από την επικίνδυνη ζώνη της βαθμολογίας και όπως γίνεται αντιληπτό οι επόμενες αγωνιστικές θα αποδειχθούν καθοριστικές για το μέλλον του συλλόγου στην κατηγορία

 

Είχε. Άγιο!

Το α’ μέρος ξεκίνησε με φάση για τους γηπεδούχους οι οποίοι έφτασαν κοντά στο γκολ με τη συμπλήρωση 2′ αγώνα. Συγκεκριμένα, ο Μαριόλης από πλευράς Κερατσινίου επιχείρησε το σουτ όμως η μπάλα σταμάτησε στο δοκάρι της εστίας του Αδαμόπουλου. Στη συνέχεια, οι «κυανόλευκοι» άρχισαν να βρίσκουν τα πατήματα τους στον αγωνιστικό χώρο και ευτύχησαν να ανοίξουν το σκορ στο 25 με τον Λαμπρινάτο. Αυτό το τέρμα αποσυντόνισε την ομάδα του Βαγγέλη Λαϊβερά, η οποία στη επανάληψη ανέβασε ρυθμό. Μάλιστα, στο 75′ μπόρεσε να φέρει το ματς στα ίσια χάρις σε τέρμα που σημείωσε ο Διονυσόπουλος. Στη συνέχεια του παιχνιδιού δεν άλλαξε κάτι με αποτέλεσμα το 1-1 να μείνει μέχρι τέλους. Διαιτητής ήταν ο Κάμπαξης (Εύβοιας)

 

ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ (Βαγγέλης Λαϊβεράς): Δημητρόπουλος, Τρουμπούνας (46′ Βαρουξής), Κουλακάρης, Σιδηρόπουλος (53′ Πλύθης), Βατής, Παντελίδης, Διονυσόπουλος, Κατσιγιάννης, Μαριόλης, Κουρκούτης, Μαρμαρίδης (67′ Μάλλης).

 

ΙΩΝΙΚΟΣ (Κώστας Παρθενίου): Αδαμόπουλος, Τζιώτης (79′ Κατσαβριάς), Τσακίρης, Τσιμπλάκης, Ατματζίδης, Μαριόλης, Πολίτης, Σκαφτούρος, Κουμουλίδης, Παπαδάκος (69′ Ιγκλι), Λαμπρινάτος (73′ Αχλαδιώτης).

Κυριάκος Παντζαρίδης

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply