Connect with us

Uncategorized

Αιγάλεω – Τράχωνες 2-2

Published

on

Ματσάρα παρακολούθησαν χθες όσοι βρέθηκαν στο «Σ. Μαυροθαλασσίτης» με το Αιγάλεω να παραχωρεί ισοπαλία στους Τράχωνες (2-2). Οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ στο 18′ με τον Σαπαλίδη. Η απάντηση για το «Σίτυ» ήρθε στο 57′ με τον Παπουτσή να ισοφαρίζει σε 1-1 χάρις σε εκτέλεση φάουλ. Στην επανάληψη, ο ρυθμός έπεσε ωστόσο το τελευταίο πεντάλεπτο αποδείχθηκε συναρπαστικό. Στο 85′ ο Καλλιπολίτης έδωσε το προβάδισμα στην ομάδα του Κώστα Μιχάλη, όμως οι γηπεδούχοι δεν το έβαλαν κάτω και έφεραν το ματς στα ίσια στο 4′ των καθυστερήσεων. Συγκεκριμένα, η μπάλα έφτασε στον Δάρρα ο οποίος με σουτ έξω από την περιοχή διαμόρφωσε το τελικό 2-2.

 

Διαιτητής ήταν ο Γκοβέσης (Αρκαδίας)

 

ΑΙΓΑΛΕΩ (Πάρης Βάλβης): Κουρεπίνης, Παπουτσής, Κουμπούλης, Κάλλης, Δάρρας, Βουτυράς, Δουκάκης, Τουρνάς, Μακρής, Τζανετάκος (64′ Χανιώτης), Παπαθανασίου (74′ Πολυκρέτης)

 

ΤΡΑΧΩΝΕΣ (Κώστας Μιχάλης): Καραβατάς, Κάρδαρης, Ελευθεριάδης, Τριανταφύλλου, Σκόνδρας (74′ Δρακοντίδης), Γούλας, Καλλιπολίτης, Μπανιάς (87′ Παλιάς), Σαπαλίδης, Μπεθάνης (64′ Μαστραντώνης), Τουγουντζόγλου.

Κυριάκος Παντζαρίδης

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply