Connect with us

Uncategorized

Κηφισιά – Νέα Ιωνία 1-0

Published

on

Η Κηφισιά χαμογέλασε στο ντέρμπι των βορείων προαστίων καθώς επικράτησε με το φτωχό πλην πολύτιμο 1-0 της Νέας Ιωνίας. Οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά από τα πρώτα λεπτά του αγώνα πιέζοντας τους «κυανοκίτρινους» σε όλα τα μήκη και τα πλάτη του γηπέδου. Η πίεση αυτή μετουσιώθηκε σε γκολ στο 27′, όταν ο Βαγγέλης Γκουτσούλας με σουτ έξω από την περιοχή δεν άφησε περιθώριο αντίδρασης στον Ραχιώτη γράφοντας το 1-0. Στη συνέχεια η ομάδα του Σάκη Σάσσαλου προσπάθησε για την ισοφάριση ωστόσο το 1-0 έμεινε μέχρι τέλους. Στο 67′ οι Κηφισιώτες ζήτησαν πέναλτι, καθώς ο Βέρμπης βρέθηκε πεσμένος στην περιοχή σε μονομαχία που είχε με τον Αχμέτ όμως ο διαιτητής Βράκας (Εύβοιας) υπέδειξε τη συνέχεια του παιχνιδιού.

 

ΚΗΦΙΣΙΑ (Θωμάς Γράφας): Κόλλιας, Ντούμος, Έσλερ, Τεγούσης (50′ λ. τρ. Κωτσερίδης), Χέλης, Κορακάκης, Χίσο (61′ Τριανταφυλλίδης), Παπάζογλου (78′ Παπαδόπουλος), Βέρμπης, Γκουτσούλας, Κάρο

 

ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ (Σάκης Σάσσαλος): Ραχιώτης, Χρόνης, Παυλίδης (63′ Γκικουρίας), Μπιρμπίλι, Αχμέτ (92′ Πετούσης), Καραγιάννης, Ρόππας, Καραμέρης, Νησαριώτης (85′ Ελμαλόγλου), Όγκμποε, Σαγανάς.

 

ΣΤΑΥΡΟΣ ΘΑΝΟΠΟΥΛΟΣ

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply