Connect with us

Uncategorized

Ανάσα για Περιστέρι (1-0 την Πεύκη)

Published

on

Την φετινή σεζόν όσα «διπλά» έχει σημειώσει το έχει κάνει με εμφατικό τρόπο. Χθες, μπορεί να μην κέρδισε με μεγάλο σκορ, ωστόσο όπως και να έχει το συγκεκριμένο «τρίποντο» που σημείωσε το Περιστέρι έδωσε τη δυνατότητα στην ομάδα των δυτικών προαστίων να βρεθεί μετά από αρκετό χρονικό διάστημα πάνω από την επικίνδυνη ζώνη της βαθμολογίας. Το συγκρότημα του Γιάννη Τάμπρατζη νίκησε 1-0 την Πεύκη και πλέον μπορεί να κοιτάει το μέλλον με περισσότερη αισιοδοξία.

 

Στο α’ μέρος οι φιλοξενούμενοι είχαν την κατοχή με το μέρος τους και έφτασαν κοντά στο γκολ στο 43′, όμως ο Μπόσιος είδε την προσπάθεια του να καταλήγει στο δοκάρι της εστίας του Δράμπαλη. Παρ’ όλα αυτά ο Συρράκος στάθηκε πιο τυχερός στο 60′ καθώς σημείωσε το τέρμα που χάρισε τη νίκη στον Όμιλο. Διαιτητής ήταν ο Ψυχούλας (Εύβοιας)

 

ΠΕΥΚΗ (Γιώργος Γεωργουλόπουλος) Δράμπαλης, Κολλιός, Χριστόπουλος, Παπαγιώργης (73′ Αποστόλου), Τερζής, Μπαλλής (46′ Θανασάι), Καραμπέτσος (50′ Ψυλούδης), Μάτσος, Ιορδανίδης, Σεμερτζίδης, Κακλαμάνος.

 

ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ (Γιάννης Τάμπρατζης): Τικταπανίδης, Πλέστης, Βασίλογλου, Μητροφάνης, Μήλιος, Ξούρας (90′ Συμεωνίδης), Μπόσιος, Κουτσούκης (88′ Ηλιάδης), Γόρδιος, Μπέλλης, Συρράκος (72′ Παπαναστασίου).

Κυριάκος Παντζαρίδης

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply