Connect with us

Uncategorized

Προβληματισμός στον Πανναυπλιακό

Δεν χρειάζεται πανικός για μια ήττα λένε στην ομάδα

Published

on

Προβληματισμός δημιουργήθηκε στις τάξεις των φιλάθλων της ομάδας από την ήττα της Κυριακής και τη μείωση της διαφοράς του Πανναυπλιακού από τους διώκτες του. Σε συνδυασμό μάλιστα με τα πολλαπλά αγωνιστικά προβλήματα με τα οποία έρχεται αντιμέτωπο κάθε εβδομάδα το προπονητικό επιτελείο, είναι φυσικό να έχει δημιουργηθεί μια κάποια ανησυχία.

 

Η πραγματικότητα είναι ότι μία ήττα από ένα πολύ ισχυρό αντίπαλο, όπως ο Μανδραϊκός, δεν είναι ‘εκτός προγράμματος’, πολύ δε περισσότερο, όταν η ομάδα αυτή, κυριολεκτικά ενάντια σε όλους και σε όλα, έχει πάρει τους τρεις βαθμούς σε εξαιρετικά δύσκολα παιχνίδια, όπως με την Χαλκίδα, τον Πέλοπα και τον Παρνασσό εκτός έδρας, τα οποία σε καμία περίπτωση δεν μπορούσαν να θεωρηθούν ‘δεδομένα’.

 

Η επίτευξη του μεγάλου στόχου της ιστορικής σημασίας ανόδου στην Γ’ Εθνική μετά από 17 χρόνια ήταν ΚΑΙ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ πολύ κοντά. Αυτό φυσικά δεν σημαίνει ότι παίκτες, φίλαθλοι και διοίκηση πρέπει να χαλαρώσουν. Το πρωτάθλημα έχει δρόμο ακόμη, αλλά αν η ομάδα παρουσιαστεί σοβαρή και με το πάθος που έχει δείξει μέχρι τώρα, δεν έχουμε να φοβηθούμε κανέναν και τίποτα.

 

pannafpliakos yupiΣε κάθε περίπτωση, οι άνθρωποι του Πανναυπλιακού και οι λίγοι φίλαθλοι που τον στηρίζουν, μα πάνω από όλα τα παιδιά που φορούν την τιμημένη μας φανέλα και οι προπονητές που μέσα σε πλήθος αντιξοότητες έχουν δημιουργήσει ό,τι καλύτερο ήταν δυνατό (και περισσότερο από αυτό μερικές φορές) το χρωστούν στον εαυτό τους και την τιτάνια προσπάθεια που έχουν καταβάλει.

 

Η ομάδα δεν χρειάζεται ούτε πανικό, ούτε μεμψιμοιρία. Στήριξη χρειάζεται.

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply