Connect with us

stoplekto

Εύκολα 4-1 ο Άτταλος (φωτο)

Published

on

Δίχως να αντιμετωπίσει την παραμικρή δυσκολία ο Άτταλος επιβλήθηκε εύκολα με 4-1 του Αστέρα Άνω Λιοσίων παραμένοντας στην κορυφή της βαθμολογίας. Οι γηπεδούχοι άρχισαν να ανεβάζουν στροφές μετά το πρώτο δεκάλεπτο και προηγήθηκαν στο 20′ με τον Τζελάι. Στο 50′ ο ίδιος ποδοσφαιριστής διπλασίασε τα προσωπικά τέρματα αλλά και της ομάδας του για να έρθει ο Δουληγέρης στο 60′ να σημειώσει το 3-0. Λίγο αργότερα και συγκεκριμένα στο 63′ ο Κατσάφαρος ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 4-0, ενώ το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε στο 80′ ο Γ. Διαμαντόπουλος. Το σκορ θα μπορούσε να είχε πάρει μεγαλύτερες διαστάσεις, όμως ο Κουσίδης στο 87′ αστόχησε σε εκτέλεση πέναλτι . Αξίζει να σημειωθεί ότι οι φιλοξενούμενοι ολοκλήρωσαν το ματς με δέκα παίκτες καθώς στο 86′ Γιαννόπουλος τραυματίστηκε κι ενώ είχαν πραγματοποιηθεί και οι τρεις αλλαγές.

Άριστος ο ρέφερι   Χατζής

ΑΤΤΑΛΟΣ – Νικολάκης, Τζαφέρης, Γκουτσούλας, Καραμανίδης, Κυρίτσι, Μαζιώτης, Τζελάι, Καραμπλάκας (63′ Μονέ), Δουληγέρης (80′ Αριστόπουλος), Στρατάκης (53′ Κατσάφαρος), Κουσίδης

ΑΣΤΕΡΑΣ: Διαμανόπουλος Ε., Τσάνος, Διαμανόπουλος Γ., Γραβάνης, Κελέρης (56′ Ιγγιλίδης), Κούτρας, Κιούρκου, Τσιλιμήγκρας, Μίχος, Φανός (31′ Αθανασόπουλος), Λυγνός (63′ Γιαννόπουλος).

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply