Connect with us

Α΄ Ε.Π.Σ.Δ.Α.

Νίκη με ανατροπή ο Πυρρίχιος

2-1 εκτός τον Ίκαρο

Published

on

Επιστροφή στις νίκες για τον Πυρρίχιο αφού κατέβαλε εκτός έδρας τον Ίκαρο Ασπροπύργου με 1-2 με ανατροπή. Στο πρώτο ημίχρονο ο Πυρρίχιος είχε αρκετές ευκαιρίες να πετύχει κάποιο τέρμα ωστόσο ο Ίκαρος ήταν πιο αποτελεσματικός. Στο 22ο λεπτό σουτ του Μανγκασάρωβ πέρασε άουτ. Στην επόμενη φάση ήταν η σειρά του Ίκαρου να απειλήσει όμως το πλασέ του Ανατολιεβιτς εξουδετερώθηκε από τον Κουτσουκανίδη.

Δύο λεπτά αργότερα ο Χριστοδουλίδης Δ. δεν μπόρεσε σε ανεπανάληπτο τετ α τετ να νικήσει τον Κατσαπρίνη που απομάκρυνε τον κίνδυνο.Πέντε λεπτά πριν την ανάπαυλα,σε φάουλ του Φωτιάδη,ο Κουτσουκανίδης δεν μπόρεσε να μπλοκάρει και ο Βλάχος Λ. που καραδοκούσε με πλασέ έκανε το 1-0 για τον Ίκαρο.Στο ημίχρονο πέρασε ως αλλαγή ο Παπαδόπουλος Τιμούρ που άλλαξε κατακόρυφα την απόδοση του Πυρρίχιου.

Στο 46ο λεπτό ο Παπαδόπουλος Τ. σέντραρε με τον Ασλανίδη να παίρνει την κεφαλιά που κατέληξε άουτ.Στο 54ο λεπτό ο Μπαϊράμοβ με εκτέλεση φάουλ σημάδεψε την δεξιά κάθετη δοκό του Κατσαπρίνη.Στο 76ο λεπτό ο Ασλανίδης Γ. επιχείρησε την σέντρα,ο Κατσαπρίνης δεν μπόρεσε να μπλοκάρει,με τον Ασλανίδη Χ. να στέλνει άθελα του την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του.

Τέσσερα λεπτά αργότερα το σουτ του Σότα βρήκε στον Κωνσταντινίδη,η μπάλα πήρε τροχιά προς το τέρμα με τον Κουτσουκανίδη να αποκρούει την τελευταία στιγμή. Στο 86ο λεπτό ολοκληρώθηκε η ανατροπή για τον Πυρρίχιο, όταν ο Παπαδόπουλος Τ. βρήκε με σέντρα τον Ασλανίδη Γ. ο οποίος με ωραία κεφαλιά νίκησε τον Κατσαπρίνη χαρίζοντας τους τρεις βαθμούς της νίκης στην ομάδα του.

Ίκαρος: Κατσαπρίνης, Χριστοδουλίδης Π., Κάτσος, Πλαβούκος, Ασλανίδης Χ.,Χατζηκυριάκος, Μάμμας, Φωτιάδης, Βλάχος Λ (Κουμπάρης 79′),Θωμόγλου,Ανατόλιεβιτς (Σότα 65′)

Πύρριχιος:Κουτσουκανίδης, Φωτιάδης, Μερκάι, Κωνσταντινίδης, Παντελής, Μπαϊράμοβ, Χριστοδουλίδης Δ. (Τσιλινκερίδης 84′),

Βλάχος Ν.(Σοϊλεμεζίδης 64′), Μανγκασάρωβ, Ασλανίδης Γ., Λευκόπουλος (Παπαδόπουλος Τ.)

 

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply