Connect with us

Uncategorized

Όλη η δράση στον 9ο όμιλο

Published

on

Αναλυτικό ρεπορτάζ των αγώνων του 9ου ομίλου. Γράφει ο Κυριάκος Παντζαρίδης

Θύμισε. Κερατσίνι

Η ιστορική ομάδα «διέλυσε» τον Ατρόμητο Πειραιά (4-0) και πήρε βαθιά βαθμολογική ανάσα!

Η ιστορία του και η δυναμική που διαθέτει είναι δεδομένη. Μπορεί η φετινή πορεία που πραγματοποιεί στο πρωτάθλημα να μην είναι και η καλύτερη δυνατή, ωστόσο τα συγκεκριμένα στοιχεία απ’ ότι φαίνεται παραμένουν αναλλοίωτα στο χρόνο. Ο λόγος για το Κερατσίνι το οποίο παίζοντας όμορφο ποδόσφαιρο φιλοδώρησε με τέσσερα τέρματα τον Ατρόμητο Πειραιά (4-0). Με αυτή τη νίκη, οι «ροσσονέρι» απέδειξαν σε όσους βιάστηκαν να τους «τελειώσουν» ότι διαθέτουν την ποιότητα σαν σύνολο ώστε να διεκδικήσουν το ένα από τα επτά εισιτήρια της ανόδου!

Μπήκε. σεληνιασμένο

Σε τέτοιου είδους αναμετρήσεις η ομάδα που θα πετύχει πρώτη γκολ αποκτά σαφές προβάδισμα για τη νίκη. Αυτή ήταν το Κερατσίνι ωστόσο στο χθεσινό αγώνα δεν πέτυχε μόνο ένα τέρμα αλλά τέσσερα! Στο 13′ ο Κουρκούτης έγραψε το 1-0 για το συγκρότημα του Βαγγέλη Λαϊβερά. Στο 35′ οι γηπεδούχοι χτύπησαν ξανά , με τον Παντελίδη στο 35′ να σημειώνει το 2-0. Στο 60′ ο Μαριόλης έδωσε διαστάσεις θριάμβου στη νίκη των «ροσσονέρι» κάνοντας το 3-0, με τον Λέτρο στο 80′ να διαμορφώνει το τελικό αποτέλεσμα.

Διαιτητής ήταν ο Χατζής (Δυτικής Αττικής)

ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ (Βαγγέλης Λαϊβεράς): Δημητρόπουλος, Βαρουξής, Κουλακάρης, Παπαδόγκωνας, Βαττής, Παντελίδης, Διονυσόπουλος, Κατσιγιάννης (81′ Κουφουδάκης), Μαριόλης (68′ Λέτρος), Κουρκούτης, Πλήθης (57′ Μάλλης)

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Σταύρος Ηλιόπουλος): Θωμόπουλος, Παπαδόπουλος Δ. (46′ Μυλωνάς), Γαβαλάς, Κρητικός, Σταθουλόπουλος, Νταλάκος, Μητρόπουλος, Λοϊζίδης, Μανουλίδης (78′ Κακκαβάς), Πέρρος (46′ Μαζαράκης), Δανασής.

 

 

 

ΤΡΙΓΛΙΑ ΡΑΦΗΝΑΣ-ΑΣΤΕΡΑΣ ΒΑΡΗΣ 2-0

Σημαντική νίκη στη προσπάθεια που κάνει για άνοδο στην κατηγορία σημείωσε η Τριγλία Ραφήνας που επιβλήθηκε με 2-0 του Αστέρα Βάρης. Με αυτό το «τρίποντο» η ομάδα του Στάθη Ασλάνογλου «σκαρφάλωσε» στην 7η προνομιούχο θέση της κατάταξης. Οι «κιτρινόμαυροι» μπήκαν δυνατά στο γήπεδο και άνοιξαν το σκορ στο 23′ με τον Γκίκα. Τα πράγματα έγιναν ακόμη δυσκολότερα για τους «κυανόλευκους» στο 49′, όταν ο Πλίτσης αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη. Οι γηπεδούχοι εκμεταλλεύτηκαν το αριθμητικό τους πλεονέκτημα και «κλείδωσαν» τη νίκη στο 74′ χάρις σε γκολ που σημείωσε ο Μάντζης. Στο 83′ ήταν η σειρά των Ραφηνιωτών να μείνουν με δέκα παίκτες στο γήπεδο, αφού την άγουσα για τα αποδυτήρια πήρε ο Γκίκας με δεύτερη κίτρινη.

Διαιτητής ήταν ο Νεοφύτιάδης (Κορινθίας)

ΤΡΙΓΛΙΑ ΡΑΦΗΝΑΣ (Στάθης Ασλάνογλου): Διλιππόπουλός, Στρόμπουλος )85 Ματζώρος), Φελεγκάκης, Κόρακας, Αλεβίζος, Σκαφίδας, Γκίκας, Χοτζάι, Μάντζης (87 Ντρέκος), Μουλάκης (46 λ.τρ. Χατζάκης), Τσάγκαρης

ΑΣΤΕΡΑΣ ΒΑΡΗΣ (Γιώργος Αρχοντάκης): Ούσιος, Κοζής, Καμπάσης, Πλίτσης, Σκουρλής (89 Κουσιάκης), Στρατής, Αλεξίου, Βατίστας (46 λ.τρ. Κολοφώτης), Παπαδημητρόπουλος (84 Συτμεωνίδης), Κάρδαρης, Λαναράς

 

 

 ΙΩΝΙΚΟΣ-ΑΠΟ ΝΙΚΟΛΑΚΑΚΗΣ2-0 

 

Σταθερά στην κορυφή βαθμολογίας παρέμεινε ο Ιωνικός που επιβλήθηκε με 2-0 του ΑΠΟ Νικολακάκη. Οι Νικαιώτες, παρουσία περίπου 700 φιλάθλων που βρέθηκαν στο γήπεδο, κέρδισαν πέναλτι στο 38′ και παράλληλα την αποβολή του Παναγόπουλου με δεύτερη κίτρινη. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Παναγιώτης Σκαφτούρος ο οποίος ευστόχησε γράφοντας το 1-0. Στο 70′ ο Λαμπρινάτος με σουτ από κοντά διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα.  Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Μπάμπης Σταμπούλογλου αγωνίστηκε για πρώτη φορά φέτος με τη φανέλα του Ιωνικού πραγματοποιώντας μάλιστα πολύ καλή εμφάνιση.

Διαιτητής ήταν ο Παπαγεωργίου (Αθηνών).

ΙΩΝΙΚΟΣ (Κώστας Παρθενίου): Αδαμόπουλος, Τσιπλάκης, Τσακίρης, Σταμπούλογλου, Ατματζίδης (81′ Κατσαβριάς), Μαριόλης, Μαντούβαλος, Ίγκλι (88′ Διάκος), Σκαφτούρος, Γεωργίου, Λαμπρινάτος (86′ Μιχαλακάκος)

ΑΠΟ ΝΙΚΟΛΑΚΑΚΗΣ (Κώστας Βρεττός): Μουκέας, Τσιτοφώτος, Νίκας (28′ Περιβολαράκης), Παναγόπουλος, Συρίγος, Ανδρεάδης, Σπυρίδης Ι., Τερζίεφ, Εγιουρούμ, Πιτσούνης (57′ Σπυρίδης Γ.), Παπαναστασίου (85′ Λαζαρίδης).

 

 

ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΡΟΔΟΥ-ΠΕΡΑΜΑΪΚΟΣ 1-2 

Δύσκολη νίκη πήρε ο Περαμαϊκός στη Ρόδο που επικράτησε με 2-1 του τοπικού Διαγόρα. Η συνεχής βροχόπτωση δυσκόλεψε σε μεγάλο βαθμό τις προσπάθειες των 22 ποδοσφαιριστών, ενώ ενδεικτικό αποτελεί το γεγονός ότι το παιχνίδι διακόπηκε για περίπου 40 λεπτά στο 53′. Οι «πράσινοι» πήραν κεφάλι στο σκορ στο 29′ με σουτ του Μπερνιδάκη. Οι νησιώτες, παρότι αγωνίζονταν από το 69′ με παίκτη λιγότερο λόγω αποβολής του Κιόσκου, έφτασαν στην ισοφάριση 2′ αργότερα με το συνήθη ύποπτο, Ιμεραλιλάϊ. Οι φιλοξενούμενοι πέτυχαν το γκολ που τους χάρισε τους τρεις βαθμούς στο 75′ με τον Ιατρού. Διαιτητής ήταν ο Περράκης (Αθηνών)

ΔΙΑΓΟΡΑΣ (Πέτρος Ρουντζιέρης): Γιακούμαρος, Μαριετάκης (87′ Λάππας), Κενενούνης, Καραγεωργίου, Κιόσκου, Πατούχος, Μπαούρης, Επιφάνης, Ιμεραλιλάι, Φλεβάρης, Μπάρδης

ΠΕΡΑΜΑΙΚΟΣ (Βασίλης Στασινόπουλος): Μεϊμάρογλου, Ρούσσος, Σαμλίδης, Καραγιάννης, Λαπατάς, Ερρίκος, Χατζηγιαννάκος, Ντούλιας (87′ Νίκο), Μπερνιδάκης, Σαμαράς, Ανδριανόπουλος (66′ Ιατρού)

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply