Connect with us

stoplekto

Χαλάρωμα… με “παϊδάκια” στον Άτταλο (φωτο – video)

Published

on

Στιγμές χαλάρωσης για τους ποδοσφαιριστές του Άτταλου Νέας Περάμου, την Δευτέρα (18/2) το βράδυ καθώς ο πρόεδρος Βασίλης Τζαφέρης παρέθεσε γεύμα στο ποδοσφαιρικό τμήμα, στην παραδοσιακή ταβέρνα «Στην Ίριδος» των (Π.Κουτσαφτάκη και Κ.Παπακωνσταντίνου).

Οι πρωτοπόροι του πρωταθλήματος στην ΕΠΣΔΑ είχαν την ευκαιρία να ξεφύγουν λίγο από την καθημερινή ρουτίνα και όλοι μαζί να διασκεδάσουν και να περάσουν όμορφες στιγμές.

Παράλληλα, η σχετική πλάκα δεν απουσίασε με το κλίμα στην ομάδα να παραμένει εξαιρετικό, καθώς άπαντες διατηρούν πολύ καλές σχέσεις. Τα πειράγματα δεν έλειψαν μεταξύ των παικτών το γέλιο άφθονο αλλά την παράσταση για μια ακόμη φορά έκλεψε ο γνωστός οπαδός του Άτταλου «Γιώργος ο Μουρίνιο της Δυτικής Αττικής», που έκανε άνω κάτω το μαγαζί με «καθοδηγητές» τα γνωστά “πειραχτήρια” της ομάδας ( Άκη Μαζιώτη , Κώστα Στεφανή και όχι μονο.. ) . Πρώτα έδωσε τις τεχνικές του συμβουλές με τον δικό του μοναδικό.. τρόπο, κατόπιν κριτική σε ποδοσφαιριστές και προπονητή και τέλος το γύρισε στο τραγούδι με τις παραγγελιές να πέφτουν βροχή και τα γέλια ασταμάτητα. Η βραδιά έκλεισε λίγο πριν τις 11:00 με την υπόσχεση του προέδρου για νέο «γύρο» στο τέλος του πρωταθλήματος με την κατάκτηση της πρώτης θέσης.

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply