Connect with us

stoplekto

” Το Ναύπλιο θα ανέβει Γ Εθνική”

Επιτροπή Εργασίας συγκροτήθηκε

Published

on

‘ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΑΝΕΒΟΥΜΕ ΣΤΗΝ Γ’ ΕΘΝΙΚΗ, ΕΙΤΕ ΚΑΠΟΙΟΙ ΤΟ ΘΕΛΟΥΝ, ΕΙΤΕ ΟΧΙ’ ήταν τα λόγια του αρχηγού της ομάδας Σάκη Γκολέμη που έκλεισαν την χθεσινή Γενική Συνέλευση του Πανναυπλιακού που πραγματοποιήθηκε στο Εργατικό Κέντρο Ναυπλίου.

Οι αρκετοί φίλαθλοι που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα της διοίκησης, ενημερώθηκαν για την οικονομική και αγωνιστική κατάσταση της ομάδας και κοινή ήταν η διαπίστωση ότι παίκτες, παράγοντες, προπονητές και κόσμος οφείλουν να δώσουν τον αγώνα τους εναντίον όλων.

Συγκροτήθηκε επιτροπή εργασίας αποτελούμενη από τους Χρήστο Καρέλη, Γιάννη Σοροβίγκα, Βαγγέλη Σουλιέ και Κώστα Οικονόμου με σκοπό την βραχυπρόθεσμη οικονομική ενίσχυση του σωματείου αλλά και την ενημέρωση της τοπικής κοινωνίας σχετικά με το παρόν και το μέλλον του Πανναυπλιακού. Η επιτροπή θα ασχοληθεί επίσης με την οργάνωση των μελλοντικών δραστηριοτήτων του συλλόγου και ιδίως με τις Ακαδημίες.

Η καρδάρα που με τόσο κόπο γέμισε δεν θα χυθεί. Και χθες αυτό επιβεβαιώθηκε. Από την διοίκηση μέχρι τον τελευταίο παίκτη, θα γίνει ο,τι χρειάζεται για να ανέβει η ομάδα. Και στις 31 Μαρτίου θα ξημερώσει μια νέα εποχή για τον Πανναυπλιακό.

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply