Connect with us

stoplekto

Ηλιαδάκης: Ο Ερμής πάντα πρωταγωνιστεί

Published

on

Συνεχίζει την. καταδίωξη του Εθνικού ο Ερμής, αφού επικράτησε την Τετάρτη (20/02) του Αχιλλέα με 2-0 και έφτασε έτσι τις 11 συνεχόμενες νίκες στο πρωτάθλημα, ενώ παραμένει αήττητος εδώ και 18 αγωνιστικές. Ο Κωνσταντίνος Ράπτης βρήκε την ευκαιρία και επικοινώνησε με τον προπονητή των «μπλε» Νίκο Ηλιαδάκη, ο οποίος αναφέρθηκε για την προχτεσινή αναμέτρηση : «Δεν κινδυνέψαμε ιδιαίτερα από τους αντιπάλους μας, αλλά και εμείς δεν παίξαμε το ποδόσφαιρο που μπορούσαμε και ας καταφέραμε να δημιουργήσουμε αρκετές ευκαιρίες για να πετύχουμε κάποιο τέρμα ακόμα».

 

Για την πορεία του Ερμή στο φετινό πρωτάθλημα:«Είναι η δυναμική της ομάδας τέτοια που πάντα πρωταγωνιστεί. Αυτό που έχουμε καταφέρει φέτος είναι εξαιρετικά δύσκολο, αφού στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο του Πειραιά αν δεν παλέψεις, δεν επιβιώνεις. Δεν κερδίζεις μόνο με το όνομα και την φανέλα και αυτό το πράγμα στο παρελθόν το πληρώσαμε. Είχαμε βέβαια την ατυχία να πέσουμε στον ίδιο όμιλο με τον Εθνικό, όμως θα προσπαθήσουμε μέχρι τέλους για την κατάκτηση του πρωταθλήματος».

 

Για την δουλειά που γίνεται στις ακαδημίες του συλλόγου: «Μειώσαμε την φετινή σεζόν τον μέσο όρο ηλικίας και αυτό γιατί γίνεται καλή δουλειά στις υποδομές. Αυτό μάλιστα φαίνεται και από το γεγονός πως πέντε ποδοσφαιριστές από τις ακαδημίες βρίσκονται στην πρώτη ομάδα και έχουν μάλιστα και πρωταγωνιστικό ρόλο, όπως οι Ατματσίδης, Παυλάκης, Σιδηρόπουλος, Παπανδρέου και Κυρίτσης.

Κωνσταντίνος Ράπτης (kraptis1449@hotmail.com)

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply