Connect with us

stoplekto

Ο Ίκαρος 1-0 την Ένωση Πανασπροπυργιακού – Δόξας (φωτο)

Published

on

Ο Ίκαρος Νεοκτίστων ήταν ο νικητής στο Ασπροπυργιώτικο ντέρμπι που διεξήχθη στο δημοτικό Στάδιο Ασπροπύργου που επιβλήθηκε της Ένωσης Πανασπροπυργιακού Δόξας 1-0 και έκανε ένα αποφασιστικό βήμα για παραμονή στην κατηγορία.

Οι παίκτες του Κυριάκου Κατσαπρίνη παίζοντας έξυπνα και μαχητικά μα καλή άμυνα και ξαφνικές αντεπιθέσεις πήραν δίκαια τους τρείς πολύτιμους βαθμούς.

Ο αγώνας έγινε σε ένα κακό και βαρύ αγωνιστικό χώρο. Οι παίκτες του Κυριάκου Μίχα ήταν κακοί στις μεταβιβάσεις τους και δεν δικαίωσαν την φήμη τους.

Το χρυσό τέρμα του Ικάρου σημείωσε στο 34′ ο Νίκος Φωτιάδης σε ξαφνική αντεπίθεση με σούτ πρόλαβε την έξοδο του τερματοφύλακα και έστειλε την μπάλα στην δεξιά του γωνία.

Ρεσιτάλ διαιτησίας του Μπούρδου. Βοηθοί: Ντζουραπάνος-Πουλακάκης.

ΕΝΩΣΗ ΠΑΝΑΣΠΡΟΠΥΡΓΙΑΚΟΥ(προπονητής Κυριάκος Μίχας): Ανδρέου, Κωνσταντινίδης(50 λόγω τραυμ.Πείδης), Μαυρίδης, Λιάκος, Πολυτάρχου, Καγκελίδης(55’Δορλής), Μουζάκης(60’Σημαιοφορίδης), Σιδηρόπουλος, Βασιλειάδης, Τoριλίδης.

ΠΑΓΚΟΣ: Τότσης, Τσίγκος, Αναστασιάδης.

ΙΚΑΡΟΣ ΝΕΟΚΤΙΣΤΩΝ(προπονητής Κυριάκος Κατσαπρίνης): Κατσαπρίνης, Χριστοδουλίδης, Χατζηαντωνάκης, Πλαβούκος, Ασλανίδης, Μαρτίδης(39’Παναγιώτου), Μαμμάς,Θωμόγλου, Φετφατσίδης(45’Σότα), Φωτιάδης,Κυριλιούκ(51’Κάτσος).

ΠΑΓΚΟΣ: Πετρίδης, Βανδώρος, Κουμπάρης,Καρατζίδης,

 

Ρεπορτάζ(φωτό): ΑΝΕΣΤΗΣ ΤΣΑΚΙΡΟΓΛΟΥ

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply