Connect with us

Uncategorized

Περαμαϊκός – Ιωνικός 2-2

Published

on

Η αποστολή του Ιωνικού στο παιχνίδι με τον Περαμαϊκό ήταν εκ προοιμίου δύσκολη για τους Νικαιώτες και αυτό διότι οι «πράσινοι» εκμεταλλεύονται στο έπακρο τον παράγοντα έδρα. Το χθεσινό ντέρμπι, το οποίο παρακολούθησαν περισσότεροι από 700 φίλαθλοι, έληξε ισόπαλο 2-2 αποτέλεσμα το οποίο διατήρησε τους «μπλε» στην κορυφή της κατάταξης. Το παιχνίδι ξεκίνησε με τους καλύτερους οιωνούς για τους γηπεδούχους, καθώς με τη συμπλήρωση 20′ αγώνα ο Ντούλιας βρήκε τον Μπερνιδάκη και ο έμπειρος επιθετικός με ωραίο σουτ έγραψε το 1-0. Το τέρμα αυτό «αφύπνισε» τους φιλοξενούμενους οι οποίοι απάντησαν άμεσα. Συγκεκριμένα, 10′ αργότερα ο Ανδρεαδάκης τροφοδότησε τον Λαμπρινάτο ο οποίος με ψύχραιμο πλασέ δεν άφησε κανένα περιθώριο αντίδρασης στον Ρούσσο ισοφαρίζοντας σε 1-1.

 

Στην επανάληψη το συγκρότημα του Κώστα Παρθενίου βελτίωσε σε μεγάλο βαθμό την εικόνα του και όσο περνούσαν τα λεπτά άρχισε να κερδίζει περισσότερο έδαφος. Αυτή η εδαφική υπεροχή μετουσιώθηκε σε γκολ στο 66′, όταν ο Γεωργίου εκμεταλλεύτηκε τη σύγχυση στα καρέ του Μείμάρογλου και με δυνατό σουτ έδωσε το προβάδισμα στους Νικαιώτες. Η ομάδα του Βασίλη Στασινόπουλου παρ’ όλα αυτά δεν το έβαλε κάτω, αντιθέτως, ρίσκαρε προκειμένου να φτάσει στην ισοφάριση και στο τέλος δικαιώθηκε. Ο έμπειρος τεχνικός αποφάσισε στο 77′ να ρίξει στην μάχη τον Ιατρού και 6′ αργότερα ο νεαρός μέσος των «πρασίνων» δικαίωσε τον προπονητή του. Ο άσος των γηπεδούχων αφού έγινε αποδέκτης της μπάλας εξαπέλυσε ένα καταπληκτικό σουτ έξω από την περιοχή με τη μπάλα να καταλήγει στα δίχτυα του Αδαμόπουλου διαμορφώνοντας με αυτό τον τρόπο το τελικό αποτέλεσμα. Οι νεοφώτιστοι ολοκλήρωσαν το παιχνίδι με δέκα ποδοσφαιριστές καθώς στις καθυστερήσεις του αγώνα ο Κονέ αντίκρισε την απευθείας κόκκινη καθώς απώθησε βίαια αντίπαλο. Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Χατζής (Δυτικής Αττικής)

 

ΠΕΡΑΜΑΪΚΟΣ (Βασίλης Στασινόπουλος): Μεϊμάρογλου, Ρούσσος, Σαμλίδης, Καραγιάννης, Λαπατάς (63′ Ανδριανόπουλος), Σαμαράς (77′ Ιατρού), Χατζηγιαννάκος (70′ Κονέ), Ερρίκος, Μπερνιδάκης, Σιδέρης, Ντούλιας

 

ΙΩΝΙΚΟΣ (Κώστας Παρθενίου): Αδαμόπουλος, Τσιπλάκης (46′ Ατματζίδης), Τσακίρης, Χιώτογλου, Πολίτης, Μαριόλης, Γεωργίου, Ιγκλι (57′ Κουμουλίδης), Σκαφτούρος, Ανδρεαδάκης (63′ Σταμπούλογλου), Λαμπρινάτος.

Kυριάκος Παντζαρίδης

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply