Connect with us

Uncategorized

Ο Νταλάκος “καθάρισε” για Ατρόμητο 1-0 τον Αστέρα Βάρης

Published

on

Επέστρεψε στις επιτυχίες ο Ατρόμητος Πειραιά κερδίζοντας τον Κ. Αστέρα Βάρης με 1-0 στο ντεμπούτο του Μιχάλη Γρίμπιλα στον πάγκο του.

Μέτριο το παιχνίδι με τον Ατρόμητο να είναι καλύτερος στο α΄μέρος, όταν και πέτυχε το μοναδικό γκολ της συνάντησης , με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Νταλάκου, στο 31΄.

Ένα πέναλτι που κέρδισε ο Λοιζίδης σε ανατροπή του από τον Κολοφώτη Η.

Ο Ατρόμητος άγγιξε το 2-0 στο 43΄ όταν ο Λοιζίδης έβγαλε τον Μητρόπουλο, τετ- α-τετ με τον γκολκήπερ της Βάρης τον Ούσιο, ο Μητρόπουλος πέρασε τον γκολκήπερ ωστόσο πρίν πλασάρει τον πρόλαβαν οι αμυντικοί κι έδιωξαν σε κόρνερ.

Στην επανάληψη ο Ατρόμητος έδωσε χώρο στον Αστέρα, που είχε την εδαφική υπεροχή, χωρίς όμως να δημιουργήσει ουσιαστική ευκαιρία.

Αντίθετα στο 70΄ ο Λοιζίδης από καλή θέση σούταρε άουτ.

Καλύτεροι του Ατρόμητου οι Κρητικός, Νταλάκος, Πολυχρονίδης, Λοιζίδης, ενώ από την ομάδα της Βάρης οι Κοζής, Καρδαράς, Καρδαμίτσης

Σχετικά καλή η διαιτησία του Γκοβέση ( Αρκαδίας)

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: Λιώνης, Παπαδόπουλος(56΄ Μπέλιας),Γαβαλάς, Κρητικός, Πολυχρονίδης, Νταλάκος, Μητρόπουλος( 67΄ Ράπτης), Λοιζίδης, Μανουηλίδης(78΄ Κακάβας), Σταθουλόπουλος, Δανασής.

Κ.ΑΣΤ. ΒΑΡΗΣ:Ούσιος, Κοζής, Κάμπασης, Καρδαμίτσης(79΄ Κρίλας), Σκουρλής, Κολοφώτης Η., Κολοφώτης Γ.(56΄ Ζορμπάς), Παπαδημητρόπουλος, Κουσιάκης(57΄ Συμεωνίδης), Καρδαράς, Λαναράς

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply