Connect with us

Uncategorized

” Βύθισε” τον Αιολικό η Νέα Ιωνία

Νίκησε με 1-0

Published

on

Το «τρίποντο» στην αναμέτρηση του Αιολικού με τη Νέα Ιωνία αποτελούσε αυτοσκοπό για αμφότερες τις ομάδες στην προσπάθεια που κάνουν για άνοδο στη νέα κατηγορία. Ωστόσο, το σωματείο των βορείων προαστίων ήταν εκείνο που χαμογέλασε χθες καθώς πέρασε νικηφόρα από την Μυτιλήνη δίνοντας παράλληλα την χαριστική βολή στον ιστορικό σύλλογο ο οποίος διανύει ίσως την χειρότερη περίοδο από την ημέρα που ιδρύθηκε. Και αυτό διότι τη νέα σεζόν θα συμμετάσχει στην Α’ κατηγορία της ΕΠΣ Λέσβου δεδομένου ότι η απόσταση που χωρίζει τους «κυανόλευκους» από την 7η θέση μόνο με. θαύμα καλύπτεται.

Το άγχος τον. πρόδωσε

Η ομάδα του Φώτη Κοκκινέλη μπήκε στον αγωνιστικό χώρο με αρκετό άγχος όπως ήταν λογικό με αποτέλεσμα να αδυνατεί να απλώσει στο γήπεδο όπως θα ήθελε το παιχνίδι της. Αυτό το εκμεταλλεύτηκαν οι φιλοξενούμενοι, οι οποίοι παίζοντας έξυπνα προσπαθούσαν να «χτυπήσουν» την κατάλληλη στιγμή. Αυτή ήρθε στο 55′ όταν η ομάδα του Σάκη Σάσσαλου κέρδισε κόρνερ. Ο Καραμέρης βρήκε τον Καραγιάννη μέσα στην περιοχή και ο μέσος των «κυανοκίτρινων» με κοντινό πλάσε πέτυχε το τέρμα της νίκης για τον προσφυγικό σύλλογο. Οι φιλοξενούμενοι θα μπορούσαν να είχαν «τελειώσει» το ματς στο 69′ όμως ο Όγκποε είδε την προσπάθεια του να καταλήγει στο δοκάρι της εστίας του Σουτζόγλου. Διαιτητής ήταν ο Κόλλιας (Αργολίδας)

ΑΙΟΛΙΚΟΣ (Φώτης Κοκκινέλης): Σουτζόγλου, Αλευράς (46′ Γιοβάνης), Μουτζούρης (85′ Μανουσάκης), Βαξεβανης (62′ Καλιμαντζέρος), Τσαρτσίδης, Καδής, Μίχος, Πετρουζέλλης, Δούμπλατζης, Παπαδόπουλος, Κροτσίδας

ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ (Σάκης Σάσσαλος): Ραχιώτης, Χρόνης, Ρόπας, Μπιρμπίλι, Αχμέτ, Καραγιάννης, Πετούσης (62′ Γεωργόπουλος), Καραμέρης, Νησαριώτης, Οκμποε, Σαγανάς (83′ Καραβίδας).

Ρεπορτάζ: Κυριάκος Παντζαρίδης

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply