Connect with us

stoplekto

Στον τελικό κυπέλλου η Χαλκίδα

Απέκλεισε τα Λουκίσια

Published

on

Για 3η συνεχόμενη φορά, ο ΑΟ Χαλκίς θα βρεθεί στον τελικό του Κυπέλλου Ευβοίας 2012-13. Η ομάδα της Χαλκίδας, κέρδισε χθες 0-1 τα Λουκίσια, στο δημοτικό στάδιο Χαλκίδας, που ήταν τυπικά φιλοξενούμενος λόγο της αλλαγής έδρας στους αγώνες που είχε συμφωνηθεί και σε συνδυασμό με το πρώτο αγώνα στα Λουκίσια (1-0 ο ΑΟΧ), πέρασε στον τελικό, όπου θα συναντήσει τον Παντριαδικό, ομάδα της Α1 ΕΠΣ Ευβοίας.

Οι “νερατζούρρι”, επικράτησαν σχεδόν σε όλη τη διάρκεια του αγώνα. Τα Λουκίσια φάνηκαν σε κάποια σημεία επικίνδυνα, αλλά δεν απείλησαν ιδιαίτερα τους “τυπικά” φιλοξενούμενους. Το γκολ για τον ΑΟΧ, ήρθε στο 75′, με ένα ωραίο γκολ του Τσουπεή, που είχε μπει αλλαγή στο 56′. Από ένα κακό διώξιμο – ψαλιδάκι της άμυνας των Λουκισίων, η μπάλα χτύπησε πάνω στον Ζαφειρόπουλο, ο οποίος με το κεφάλι έδωσε στον Τσουπεή και εκείνος, έξω από τη μεγάλη περιοχή, με ένα άπιαστο συρτό σουτ, έστειλε τη μπάλα στην δεξιά γωνία του Ευσταθίου (δείτο το γκολ σε φωτό).

Ο ΑΟ Χαλκίς, έφτασε για 8η φορά στον τελικό κυπέλλου Ευβοίας, έχοντας κατακτήσει τα 6. Διεκδικεί το 7ο στην ιστορία του και το 3ο συνεχόμενο. Στις επόμενες ημέρες θα ανακοινωθεί και η ημερομηνία που θα διεξαχθεί.

 

ΛΟΥΚΙΣΙΑ (Γιώργος Λάμπρου): Δ. Ευσταθίου, Κουτσαυλής, Κοντάκης, Κοροβέσης (88′ Μπογδάνος), Προβής, Καλοχωρίδης, Σπυρόπουλος, Αποστόλου (79′ Κόλλιας), Α. Ευσταθίου, Τσελέπης

ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ (Μιχάλης Κασάπης): Μόνος, Νικολάου, Τσατσαρώνης (73′ Σταματίου), Παπακωνσταντίνου, Καφαντάρης, Πέτσης, Ζαφειρόπουλος, Τσετιροκλής, Θωμάς (56′ Τσουπεής), Φελέκης, Τσαλμάς (50′ Γκιόκας)

 

Πηγή:  Chalkida Fans Gate -3

 

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply