Connect with us

Α΄ Ε.Π.Σ.Δ.Α.

Λευκή ισοπαλία στην παραλία Αίας και Πυρρίχιος (φωτο)

Published

on

Μετά απο ένα αμφίρροπο παιχνίδι με λίγες φάσεις που διεξήχθη στο γήπεδο παραλίας ο Αίας και ο Πυρρίχιος μοιράστηκαν βαθμούς και εντυπώσεις στο τοπικό Ασπροπυργιώτικο ντέρμπι αφού το σφύριγμα του διαιτητή Δημόπουλου βρήκε τις δύο ομάδες ισόπαλες χωρίς γκολ.

ΦΑΣΕΙΣ

Στο 26′ σούτ του Αλ. Παπαδόπουλου κτύπησε στο κάθετο δοκάρι του Κουτσουκανίδη. Τρία λεπτά αργότερα (29′) ακυρώθηκε τέρμα του Πυρρίχιου που σημείωσε με κεφαλιά ο Μπαιράμοβ σαν οφσάιντ ύστερα απο υπόδειξη του α’ βοηθού Τσούμα. Στην συνέχεια 34′ ο Χαλκίδης έπεσε μέσα στην περιοχή ο διαιτητής κοντά στην φάση έδειξε παίζεται. Στο 57′ σέντρα του Καμαρά κεφαλιά του Αλ.Παπαδόπουλου απέκρουσε ο Κουτσουκανίδης. Στο 65′ ο Αμπαζάι έδωσε στον Αλεκ.Παπαδόπουλο μόνος με τον Κουτσουκανίδη πλάσαρε άουτ. Στο 74′ τέρμα που σημείωσε ο Αμπαζάι ακυρώθηκε σαν οφσάιντ ύστερα απο υπόδειξη του α’ βοηθού Τσούμα.

Στην συνέχεια στο 84′ ο Τάσος Παπαδόπουλος μπήκε στην μικρή περιοχή του Πυρρίχιου τετ-α- τετ με τον Κουτσουκανίδη πλάσαρε άουτ. Στην συνέχεια στο 89′ σωτήρια απόκρουση σε κόρνερ του Κουκουναράκη σε σούτ του Λευκόπουλου μέσα απο την περιοχή. Στις καθυστερήσεις 90+2 κεφαλιά του Κωνσταντινίδη τράνταξε το δοκάρι του Κουκουναράκη.

Διαιτητής Δημόπουλος. Βοηθοί: Τσούμας-Βεζυράκης

ΑΙΑΣ ΠΑΡΑΛΙΑΣ(προπονητής Γιάννης Μπότσης): Κουκουναράκης, Μπόκος, Χλήνος, Ρουμελίδης, Πλακάς, Κλογκέρι, Τσορτανίδης, Καμαρά, Αμπαζάι(85’Σιέττος), Παπαδόπουλος Αλ(90+1 Γκίκα), Μαρινόπουλος(64’Παπαδόπουλος Αν).

ΠΑΓΚΟΣ: Σιέττος, Λυγερός, Γκίκα, Δήμας, Παπαδόπουλος Αν, Χαλκιάς.

ΠΥΡΡΙΧΙΟΣ ΑΣΠΡΟΠΟΥΡΓΟΥ(προπονητής Γιώργος Ιωακειμίδης): Κουτσουκανίδης, Μανγκασάρωβ, Χριστοδουλίδης(89’Βλάχος), Ελευθεριάδης, Παντελής, Μπαιράμοβ, Μερκάι, Ασλανίδης(75’Φωτιάδης), Κωνσταντινίδης, Παπαδόπουλος Τ., Χαλκίδης(57’Λευκόπουλος).

ΠΑΓΚΟΣ: Σοιλεμετζίδης, Βλάχος, Τακίδης, Σαμσίδης, Φωτιάδης, Λευκόπουλος, Τσιλιγκερίδης.

Ρεπορτάζ: ΑΝΕΣΤΗΣ ΤΣΑΚΙΡΟΓΛΟΥ

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply