Connect with us

Β΄ Ε.Π.Σ.Α.

ΑΕ Αιγάλεω – ΑΕ Γλυφάδας 0-2

Published

on

Νίκη παραμονής ήταν αυτή που πέτυχε η ΑΕ Γλυφάδας, καθώς επικράτησε εκτός έδρας της ΑΕ Αιγάλεω με 0-2. Στα αξιοσημείωτα για τους φιλοξενούμενους, είναι πως αγωνίστηκε παίκτης που είναι γεννηθείς το 1999 και μάλιστα για ένα ολόκληρο ημίχρονο. Πρόκειται για τον Δόση, ο οποίος μάλιστα μαζί με τους Ασάντε και Κωνσταντινίδη ήταν από τους διακριθέντες για τους φιλοξενούμενους. Η ομάδα των νοτίων προαστίων άνοιξε το σκορ στο 16′, ύστερα από τη προσωπική ενέργεια του Ασάντε, ενώ ο Κωνσταντινίδης έχασε μεγάλη ευκαιρία για το 0-2 στο 28′, όμως το πέναλτι που εκτέλεσε κατέληξε στο οριζόντιο δοκάρι της εστίας του Παπαδούλη. Τελικά ο ίδιος ποδοσφαιριστής σκόραρε στο 49′, διαμορφώνοντας το τελικό 0-2 υπέρ της ομάδας του. Διαιτητές ήταν οι Αθανασίου, Καρασσαβίδης και Κολιάκος.

 

ΑΕ ΑΙΓΑΛΕΩ: Παπαδούλης, Γεωργακόπουλος, Πιστόλης, Νάκας (71′ Κιρίτσης), Πούλιος, Παυλίδης (46′ Παλτατζής), Μαρούσης, Σκοσολέτης, Κοτσαμπάς, Λαντ, Σουρλής (36′ Χρυσοχοϊδης)

 

ΑΕ ΓΛΥΦΑΔΑΣ: Τσαγκαράτος, Βέλλης Γ., Παγκός (82′ Τζαβάρας), Γιαννίκος, Γεωργιάδης, Κουτής, Μουρτογιάννης, Κωνσταντινίδης, Ασάντε, Κόκκαλης (70′ Σουλιμιώτης), Δόσης (46′ Μυτάς)

Κωνσταντίνος Ράπτης (kraptis1449@hotmail.com)

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply