Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

“Ομορφιές” στο Καματερό..

Published

on

Ισόπαλο με 1-1 έληξε η αναμέτρηση του Καματερού με την Δάφνη Παλιού Φαλήρου, με τους φιλοξενούμενους να ισοφαρίζουν με πέναλτι στο 90’+2′. Όμως την παράσταση έκλεψαν τα όσα έγιναν μετά την λήξη της αναμέτρησης, καθώς οι φίλαθλοι του Καματερού εισέβαλαν στον αγωνιστικό χώρο και κινήθηκαν απειλητικά προς το διαιτητικό τρίο. Συγκεκριμένα όπως αναφέρει χαρακτηριστικά το φύλλο αγώνα: «Στο 90’+1′ απέβαλα τον ποδοσφαιριστή Γαλανό διότι ανέτρεψε εντός περιοχής αντίπαλο ποδοσφαιριστή ο οποίος ήταν σε προφανή ευκαιρία επιτεύξεως τέρματος. Μετά τη λήξη του αγώνα και ενώ βρισκόμουν εντός αγωνιστικού χώρου, ο εκπρόσωπος της γηπεδούχου ομάδος, κ. Μιχαήλ, κινήθηκε απειλητικά προς το μέρος μου προσπαθώντας να με χτυπήσει με αποτέλεσμα να πέσω στο έδαφος. Την ίδια στιγμή φίλαθλοι της γηπεδούχου ομάδος μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο, πηδώντας τα κάγκελα και κινήθηκαν απειλητικά προς το μέρος μας (εννοεί το διαιτητικό τρίο) με σκοπό να μας χτυπήσουν. Ένας από αυτούς με κλώτσησε στον μηρό. Με την βοήθεια των ποδοσφαιριστών της γηπεδούχου ομάδος και του προπονητή, μπήκαμε στα αποδυτήρια και καλέσαμε την αστυνομία για την ασφάλειά μας». Στο Καματερό διαμαρτύρονται πως η ανατροπή έγινε εκτός περιοχής, χωρίς να συμμετέχει στην φάση όμως ο Γαλανός, οπότε και κακώς αποβλήθηκε. Για την ιστορία το σκορ για τους γηπεδούχους άνοιξε ο Γαλανός με κεφαλιά στο 70′, ενώ το πέναλτι στο 90’+2′ ευστόχησε ο Χατζηράπτης για το τελικό 1-1. Διαιτητές ήταν οι Φωτόπουλος, Αθανασόπουλος και Νακόπουλος.

 

ΚΑΜΑΤΕΡΟ: Αποστόλου, Ράγγος, Τρούπης (53′ Γαλανός), Μιχαλόπουλος, Καραχάλιος (46′ Μόσχος), Θεοδωρακόπουλος, Σπυρόπουλος, Μανάρας, Γιεγές, Κλωνάρης, Παναγιωτόπουλος (46′ Πιπίνης)

 

ΔΑΦΝΗ: Σκανδαλάκης, Μπελέρης, Χατζηαντωνίου, Τσαγκάρης, Χατζηράπτης, Γιουκάκης (80′ Ζιάκας), Μάκο (74′ Καράκαλος), Ποζίδης (57′ Κάμαρης), Τσουκαλάς, Ντερβισάι, Καλλιοντζάκης

Κωνσταντίνος Ράπτης (kraptis1449@hotmail.com)

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply