Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

“Καθάρισε” 3-0 τον Χαραυγιακό ο Αστέρας 2004

Published

on

Μεγάλη νίκη πέτυχε ο Αστέρας 2004 ο οποίος και επικράτησε του Χαραυγιακού με το εκπληκτικό 3-0 και έτσι η γηπεδούχους ομάδα μόνο αν «αυτοκτονήσει» δεν θα παραμείνει στην κατηγορία. Από την άλλη πλευρά οι φιλοξενούμενοι δεν εκμεταλλεύτηκαν γι’ ακόμη μία αγωνιστική την γκέλα της πρωτοπόρου Αγίας Παρασκευής και πλέον συγκατοικούν με την Ηλιούπολη στην δεύτερη θέση της βαθμολογίας. Το ματς ήταν μοιρασμένο στα πρώτα εικοσιπέντε λεπτά, όμως οι «κόκκινοι» βρήκαν την ευκαιρία για να ανοίξουν το σκορ με τον Βιτζηλαίο στο 25′, ύστερα από την πάσα του Πρασσά.

Οι «νερατζούρι» προσπάθησαν να αντιδράσουν και στις αρχές του δευτέρου μέρους έκλεισαν τους παίκτες του Αστέρα 2004 στα καρέ τους, αλλά ο Κουλουρίδης από ευνοϊκή θέση στο 46′ δεν πρόλαβε να σπρώξει την μπάλα στα δίχτυα, ενώ στο 53′ το σουτ του Νικόλα έφυγε μόλις άουτ. Όμως η ομάδα της Καισαριανής με την πρώτη της καλή ευκαιρία στο δεύτερο ημίχρονο ευτύχησε να φτάσει 2-0, με το διαγώνιο συρτό σουτ του Πρασσά στο 54′ να καταλήγει στα δίχτυα. Οι Ηλιουπολίτες έχασαν μεγάλη ευκαιρία να μειώσουν το σκορ στο 60′, αλλά το φάουλ του Νικόλα από το ημικύκλιο της μεγάλης περιοχής κατέληξε στο δοκάρι. Στο 64′ όμως και ύστερα από ένα χλιαρό σουτ του Μερμύγγη, ο Κωνσταντάρας φάνηκε να ελέγχει την φάση, όμως ξαφνικά η μπάλα του έφυγε κάτω από τα χέρια καταλήγοντας στα δίχτυα για το 3-0! Έτσι, τα υπόλοιπα λεπτά ήταν διαδικαστικά, χωρίς καμία από τις δύο ομάδες να καταφέρνει να απειλήσει.

Με λάθη η διαιτησία του Χαρίτου, όπως επίσης και των βοηθών του, Δανέζη και Δόση.

 

ΑΣΤΕΡΑΣ: Γαλανάκης, Μπίμης, Κρανίδης, Κρασσάς, Βασιλάκης, Σκούρας, Άρντιτ (77′ Κορδοπάτης), Βιτζηλαίος, Μάργας (46′ Μερμήγγης), Πρασσάς, Παπαδάτος (56′ Μάχας)

 

ΧΑΡΑΥΓΙΑΚΟΣ: Κωνσταντάρας, Ντότσικας (30′ Γουσούλης), Παπαδημητρίου, Ράμμος, Μπιρμπίλης, Τσιούγκος, Νικόλας, Κουντουριώτης (55′ Παπαδόπουλος), Τσούνι (1′ Κουλουρίδης), Τζανέτος, Τσαφταρίδης

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply