Connect with us

Β΄ Ε.Π.Σ.Α.

ΑΕ Γλυφάδας – ΓΣ Αργυρούπολης 3-1

Published

on

Ένα ματς γεμάτο ένταση ήταν αυτό που διεξήχθη ανάμεσα στην ΑΕ Γλυφάδας και τον ΓΣ Αργυρούπολης, καθώς είχαμε τρεις αποβολές και πολύ ένταση στην κερκίδα, με τους φιλοξενούμενους να έχουν τρομερά παράπονα από την διαιτησία του Αργυρού. Στο 5′ ο ΓΣΑ είχε δοκάρι με τον Στεφανιδάκη, ενώ στο 27′ ο Λεβέντης απέκρουσε το πέναλτι του Κουτή. Με την έναρξη του δευτέρου μέρους και στο 47′ οι γηπεδούχοι βρέθηκαν μπροστά στο σκορ με τον Κόκκαλη, όμως στην αμέσως επόμενη φάση οι φιλοξενούμενοι έφθασαν στο 1-1 με τον Κοκκινέλη. Οι «πορτοκαλί» έμειναν με εννέα ποδοσφαιριστής, αφού στο 60′ και στο 65′ αποβλήθηκαν οι Κορκολής και Πάλογλου αντίστοιχα λόγω διαμαρτυρίας. Έτσι οι Γλυφαδιώτες δεν έχασαν την ευκαιρία και πέτυχαν δύο τέρματα στο 72′ με τον Καφετζή και στο 90’+2′ με τον Ζαχαράτο επικρατώντας με 3-1. Αμέσως μετά την λήξη του αγώνα αποβλήθηκε και ο Κολυμνιάτης για τους Αργυρουπολίτες. Μετά από λίγα δευτερόλεπτα κατέρρευσε ξαφνικά στο χώρο του κέντρου ο Σαραντόπουλος, όπου και κατέφθασε άμεσα ασθενοφόρο για να τον παραλάβει. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο παίκτης δεν μπορούσε να σηκωθεί από το έδαφος, λόγω έντονου πόνου που ένοιωθε στην μέση, ενώ παράλληλα είχε μούδιασε το αριστερό του πόδι. Διαιτητές ήταν οι Αργυρός, Πασπάτης και Νάρης.

 

ΑΕ ΓΛΥΦΑΔΑΣ: Τσαγκαράτος, Βέλλης, Παγκός (75′ Ζαχαράτος), Γιαννίκος, Γεωργιάδης, Κουτής, Μουρτογιάννης, Κωνσταντινίδης, Ασάντε, Κόκκαλης (86′ Μαρκατζίνος), Δόσης (46′ Καφετζής)

 

ΓΣ ΑΡΓ/ΛΗΣ: Λεβέντης, Κολυμνιάτης (66′ Σαραντόπουλος), Παπαντωνάκης Ν., Παπαντωνάκης Ε., Πάλογλου, Ντούβλης, Τσάκαλος, Κορκολής, Μπουργάνης (75′ Ιωαννίδης), Κοκκινέλης, Στεφανιδάκης (64′ Μιστρίδης)

Κωνσταντίνος Ράπτης (kraptis1449@hotmail.com)

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply