Connect with us

stoplekto

Τρένο ο Πανελευσινιακός στο Κιάτο

Νίκησε 3-1

Published

on

Αέρα πρωταθλητή έδειξε ότι διαθέτει ο Πανελευσινιακός που αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ, κατάφερε να ανατρέψει το σε βάρος του αποτέλεσμα και να φύγει νικητής από το Κιάτο κόντρα στον τοπικό Πέλοπα με σκορ 3-1.

Η διαφορά των δύο ομάδων ήταν εμφανής καθώς οι Ελευσίνιοι εκτός από τα τρία γκολ που σημείωσαν στο δεύτερο ημίχρονο έχασαν και άλλες τρεις κλασικές ευκαιρίες για να διευρύνουν την διαφορά της νίκης.

Τώρα, ο ιστορικός Πανελευσινιακός περιμένει την επόμενη αγωνιστική την Ερμιονίδα στην Ελευσίνα σε ένα παιχνίδι που θα κρίνει την πρώτη θέση στον όμιλο.

Την παράσταση στο Κιάτο έκλεψαν οι αποβολές . Οι γηπεδούχοι ολοκλήρωσαν τον αγώνα με επτά (!) ποδοσφαιριστές οι οποίοι αποβλήθηκαν μετά το 89′ και ενώ όλα είχαν κριθεί. Πάντως να σημειωθεί ότι οι τρεις κόκκινες (με 2η κίτρινη) ήταν εσκεμμένες, καθώς οι παίκτες θα συμπλήρωναν επτά κάρτες και θα έχαναν δύο παιχνίδια. Η αρχή έγινε στο 89′ όταν ο Χουσελάς αντίκρισε την δεύτερη κίτρινη, ενώ αμέσως επόμενο λεπτό την άγουσα για τα αποδυτήρια πήραν οι Βελέτζας (90′ δεύτερη κίτρινη), Παπαβασιλείου (91′ απευθείας κόκκινη) και Μπούκης (92′ δεύτερη κίτρινη). Όσον αφορά στα αγωνιστικά, οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο 33′ με τον Βελέτζα. Στο 53′ ο ίδιος ποδοσφαιριστής άθελα του έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Χασανμπέλι ισοφαρίζοντας σε 1-1. Στο 78′ ο Μιχελής έδωσε το προβάδισμα στους «σταχυοφόρους» και ο ίδιος ποδοσφαιριστής στις καθυστερήσεις έκανε το τελικό 3-1 χαρίζοντας ένα πολύτιμο τρίποντο στην ομάδα του και σκορπώντας χαρά στους οπαδούς της Ελευσίνας που την ακολούθησαν στο Κιάτο

Διαιτητής ήταν ο Τσαγκαράκης (Ρεθύμνου)

ΠΕΛΟΠΑΣ ΚΙΑΤΟΥ (Βασίλης Τζαλακώστας): Χασανμπέλι, Ντερτιλής, Χουσελάς, Γκουγκουλής (72′ Βαρβιτσιώτης), Βελέτζας, Παπαϊωάννου (87′ Μιχαλόπουλος), Λίλιος (62′ Πετρόπουλος), Παπαβασιλείου, Πράττος, Λυμπερόπουλος, Μπούκης

ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ (Πέτρος Ξανθόπουλος): Τσακιλτσίδης, Μπαγδάτογλου (87′ Κώνστας), Παπαδόπουλος (83′ Τζαφεράκος), Κολοβός, Τερλελής, Σιδηρόπουλος, Μιχελής, Τύρπος, Ζαχαρόπουλος (91′ Παπανικολάου), Μαλισιώβας, Κατσικιάς.

Ειδικός απεσταλμένος: Πέτρος Παντελιδάκης

 

 

 

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply