Connect with us

Uncategorized

Νίκη για Γ Εθνική θέλει η Χαλκίδα

Παίζει με Πέλοπα Κιάτου

Published

on

Ίσως στο πιο κρίσιμο παιχνίδι της φετινής περιόδου ο ΑΟ Χαλκίς, θα φιλοξενήσει το Σάββατο 16 Μαρτίου, τον Πέλοπα Κιάτου, στις 16:00, στο δημοτικό στάδιο Χαλκίδας καθώς με νίκη σφραγίζει την άνοδο στην Γ’ Εθνική κατηγορία. Ο ΑΟΧ, μετά τη νίκη απέναντι στον Ευβοϊκό, θέλει να κλειδώσει την υπόθεση ανόδου, καθώς την άλλη αγωνιστική έχει ρεπό και την τελευταία φιλοξενεί τον Μανδραϊκό, μία από τις 3 ομάδες που διεκδικούν το πρωτάθλημα.

Από την άλλη ο Πέλοψ, που έρχεται από εντός έδρας ήττα (1-3 με Πανελευσινιακό), θα παραταχθεί στο στάδιο της Χαλκίδας, με τέσσερις βασικές ελλείψεις (Μπούκη, Χουσελά, Βελέτζα, Παπαβασιλείου), κάτι που χαροποιεί τους γηπεδούχους. Ο Πέλοπας θα παλέψει για το καλύτερο σε μια προσπάθεια να αποφύγει τις τέσσερις θέσεις του υποβιβασμού.

Με νίκη ο ΑΟΧ “σφραγίζει” την άνοδο στη Γ’ Εθνική κατηγορία, ενώ και με ισοπαλία εξασφαλίζει την άνοδο εκτός απροόπτου.

Διαιτητής του αγώνα θα είναι ο Ιωσηφίδης, με βοηθούς τους Βασιλάκη και Φωτόπουλο, απ’ τον σύνδεσμο Αθηνών.

Ο κόσμος της Χαλκίδας, καλείται να δώσει το παρών του σε αυτό το παιχνίδι, έτσι ώστε το ίδιο βράδυ, που είναι και ο χορός του ΑΟΧ, στις 21:00 στο κέντρο Ποσειδωνία, στην Κάνηθο Χαλκίδας, να “γλεντήσει” παράλληλα και την άνοδο στη Γ’ Εθνική κατηγορία.

 

 

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply