Connect with us

Uncategorized

Ήταν στη μοίρα του…

Το Κερατσίνι έχοντας πέντε δοκάρια (!) και δεχόμενο τέρμα στο 92′ από τον Ολυμπιακό Λαυρίου (0-1) αποχαιρέτησε την κατηγορία!

Published

on

Η ατυχία είναι μια λέξη που συναντάται αρκετά σε ποδοσφαιρικά παιχνίδια. Ωστόσο, αυτό που συνέβη χθες στο γήπεδο του Σχιστού δεν έχει προηγούμενο. Συγκεκριμένα, το Κερατσίνι που έπαιζε αγώνα…. επιβίωσης με τον Ολυμπιακό Λαυρίου σημάδεψε πέντε φορές τα αντίπαλα δοκάρια ενώ το τέρμα που δέχτηκε στο 2′ των καθυστερήσεων (0-1) επιβεβαίωσε τον… άγραφο νόμο του ποδοσφαίρου που αναφέρει:” Όταν δεν μετουσιώνεις τις ευκαιρίες που δημιουργείς σε γκολ κάποια στιγμή θα το πληρώσεις”. Συν τοις άλλοις, η ήττα από τους ”ερυθρόλευκους” αποδείχθηκε καθοριστική για τους Πειραιώτες αφού σήμανε και μαθηματικά υποβιβασμό μετά από εννέα ολόκληρα χρόνια.

Χτύπησε νωρίς η… ατυχία

Η καλή μέρα από το πρωί φαίνεται! Η εν λόγω λαϊκή φράση ταιριάζει γάντι στην εικόνα του χθεσινού παιχνιδιού. Οι γηπεδούχοι στάθηκαν από το πρώτα λεπτά άτυχοι καθώς στο 10′ ο Κατσιγιάννης σημάδεψε το δοκάρι του Παπαδόπουλου για πρώτη φορά. Στο 25′ ήταν η σειρά του Καμμένου να σταθεί άτυχος, ενώ την ίδια κατάληξη είχαν επίσης οι προσπάθειες των Βαρουξή (50′), Παντελίδη (55′) και Μαριόλη (80′). Σαν να μην έφτανε αυτό ήρθε και το τέρμα του Β. Γιαχάεβ στο 92′ για να καθηλώσει τους γηπεδούχους οι οποίοι προηγουμένως είχαν απολέσει σημαντικές φάσεις για να πετύχουν γκολ. Οι φιλοξενούμενοι είχαν δοκάρι στο 93′ με τον Πούλο. Διαιτητής ήταν ο Ευαγγέλου (Αθηνών)

 

ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ (Βαγγέλης Λαϊβεράς): Δημητρόπουλος, Βαρουξής, Κουλακάρης, Παπαδόγκωνας (80′ Σιδηρόπουλος), Βαττής, Παντελίδης, Καρράς, Τρουμπούνας, Κατσιγιάννης, Κουρκούτης (66′ Λέτρος), Καμμένος (61′ Μαριόλης)

 

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΛΑΥΡΙΟΥ (Πέτρος Τσιγκούλης): Παπαδόπουλος, Βαφειάδης, Τσομπανάκης, Μπεριάνης, Γατζούδης, Πούλος, Παράσχος (46′ Βαφειάδης), Γιαχάεβ Α., Τσιώλης (64′ Μαστρογιάνης), Βελετάκος (89′ Μούργος), Γιαχάεβ Β.

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply