Connect with us

Uncategorized

Ατρόμητος Πειραιά – ΑΟ Δικαίου 1-0

Published

on

Eύκολη επικράτηση του Ατρομήτου Πειραιά παρά το φτωχό 1-0 επί του ΑΟ Δικαίου στο παιχνίδι που άνοιξε την αυλαία της 21ης αγωνιστικής του 9ου ομίλου.

Οι γηπεδούχοι ήταν σαφώς ανώτεροι και έχασαν σωρεία ευκαιριών για να πετύχουν κι’ άλλα τέρματα αλλά οι προσπάθειες των Μητρόπουλου και Λοϊζίδη δεν βρήκαν στόχο. Στο 24 ο ’Μανουλίδη σημάδεψε το οριζόντιο δοκάρι της εστίας του Χατζηβασίλη και στο 35’ πήρε το “αίμα του” …πίσω καθώς σκόραρε και έδωσε την νίκη στην ομάδα των Καμινίων που από σήμερα βρίσκεται ξανά στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα έχοντας ένα  ματς περισσότερο των αντιπάλων της. Στο 57’ ο Μητρόπουλος είχε νέο δοκάρι για την ομάδα του Μιχάλη Γρύμπιλα.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Χαλδαίος, Γιαννόπουλος – Μαρώσης (Αθηνών)

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ (Μιχάλης Γρίμπιλας): Λιόνης, Καλικατζής, Κεσανίδης, Βέλιας, Γεωργούλης, Πολυχρονίδης, Μητρόπουλος (80′ Αγγέλου), Λοϊζίδης (70′ Κακκάβας), Μανουλίδης (90′ Λιακόζης), Πέρρος, Δανασής.

ΑΟ ΔΙΚΑΙΟΥ (Στάθης Γκουντελίτσας): Χατζηβασίλης Ι., Πης (65′ Γκίκας), Συντιχάκης, Γκουντελίτσας, Τράκας, Χατζησουλειμάν, Χατζηβασίλης Π., Μυλωνάς, Χιούσι, Μποϊλης, Σιώμος, Πρέκας.

 

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply